fullscreen
Black Rhodium Stream S

Cablu de alimentare Schuko - IEC lungime 1.7m standard, cu sistem performant de ecranaj, calitate high end

406205
Black Rhodium
3.379,00 lei
cu TVA
Cantitate
Ultimele produse in stoc

Cabluri alimentare
  Cel mai bun pret - Daca gasesti un pret mai bun contacteaza-ne pentru o oferta
  Livrare gratuita - Pentru comenzi in valoare de peste 500 lei
  Asistenta pentru instalare - Oferim gratuit asistenta pentru instalarea produselor

Black Rhodium Stream S este un cablu de alimentare pentru echipamente audio de înaltă calitate. 

Echipamentele audio de înaltă calitate au nevoie de o sursă de energie curată pentru a funcționa la maximum, iar Stream S oferă cele mai bune sunete care vă permit să vă bucurați de un sunet extrem de clar de la sistemul dvs. Stream S este extrem de eficient în îmbunătățirea calității sunetului prin îmbunătățirea cablurilor de alimentare. Fiecare componentă suplimentară actualizată cu Stream S oferă o îmbunătățire suplimentară a sunetului dvs. Puterea sa de 13 amperi este mai mult decât adecvată pentru amplificatoarele de mare putere.

Stream S este asamblat manual la fabrica Black Rhodium din Derby, folosind piese atent selectate după teste de ascultare ample.

Stream S folosește conductori de cupru placat cu argint izolați în cauciuc siliconic cu pierderi reduse. Acestea sunt răsucite și ecranate împotriva RFI și EMI și acoperite cu o împletitură neagră atractivă care reduce vibrațiile.

Stream S este echipat cu mufe placate cu Rodiu

Furnizăm Stream S pe o lungime de 1,7 metri în urma unor teste de ascultare extinse care au arătat că cablurile de alimentare oferă cel mai bun sunet la o lungime de 1,7 metri. 

Blocul de prize Black Rhodium Stream S permite conectarea a 6 cabluri de rețea separate la rețea. Acesta folosește același cablu ecranat de înaltă calitate ca și Stream S.

406205