Expedierea produselor dumneavoastră

Coletele sunt în general expediate în ziua comenzii, daca produsele comandate se afla in stocul nostru sau al furnizorului, si daca metoda de plata aleasa este ramburs sau card online. In cazul platii prin transfer bancar, expedierea se va face dupa ce suma platita ajunge in contul nostru. Coletele sunt expediate prin curier rapid, cu urmărire si asigurare, optional puteti solicita deschiderea coletului la livrare. Termenul de livrare este in general 24 ore de la data expedierii produsului de catre noi.

Va rugam verificati disponibilitatea produselor inainte de a plasa o comanda. Puteti face acest lucru telefonic sau prin email. Este posibil ca informatiile privind stocurile sa nu fie acualizate.

Toate produsele sunt livrare in ambalaj original, asa cum au sosit de la producator. Nu livram produse desigilate sau folosite, decat cu acordul explicit al clientului.

Costul livrării include costul procesării și ambalării, cât și costurile de expediere. Costul transportului poate varia în funcție de greutatea totală a pachetului. 

Inainte de a semna pentru primirea produselor de la firma de curierat, va rugam verificati integritatea coletelor. In cazul coletelor deteriorate, reclamatiile ulterioare semnarii de primire nu mai pot fi luate in calcul. Daca sesizati probleme de integritate ale coletelor va rugam faceti sa nu semnati de primire, si sa solicitati curierului un proces verbal de constatare a deteriorarilor.

Returul produselor

HiFi.ro respecta toare reglementarile in vigoare privind returul produselor comandate online. Pentru orice problema legata de retur va rugam contactati-ne telefonic sau pe email. 

Instalarea produselor

Consultantii nostri va stau la dispozitie privind instalarea produselor achizitionate de la HiFi.ro, ne puteti contacta telefonic sau pe email privind orice solicitare privind instalarea si configurarea produselor. Pentru comenzile din Bucuresti va stam la dispozitie si cu posibilitatea instalarii la adresa dvs., cu programare telefonica.

Metode de plata

Magazinul nostru accepta urmatoarele metode de plata:

- cu card online, inclusiv plata in maxim 8 rate lunare, cu cardurile acceptate de operatorul Euplatesc.ro

- ramburs numerar la livrare

- ordin de plata cu transfer bancar

- numerar sau cu card la showroom-ul nostru