fullscreen
Black Rhodium Bolero S Power

Cablu de alimentare high end cu mufe Schuko - IEC, lungimea standard 1.7m

406403
Black Rhodium
11.199,00 lei
cu TVA
Cantitate
Stoc furnizor - necesita confirmare

Cabluri alimentare
  Cel mai bun pret - Daca gasesti un pret mai bun contacteaza-ne pentru o oferta
  Livrare gratuita - Pentru comenzi in valoare de peste 500 lei
  Asistenta pentru instalare - Oferim gratuit asistenta pentru instalarea produselor

Bolero S este un cablu de alimentare pentru echipamente audio de ultimă generație. Bolero S poate fi echipat cu mufe IEC C13 sau IEC C19 pentru aplicatii de curent inalt

Bolero S este o alegere superbă de cablu de alimentare pentru sistemele de redare muzicală de vârf și oferă o îmbunătățire foarte binevenită a calității sunetului atunci când înlocuiți un cablu mai puțin costisitor.

Bolero S Mains Power are o lungime de 1,7 metri.

Designul lui BOLERO S sa bazat pe cunoștințele învățate în timpul proiectării cablului de boxe Charleston. Charleston a fost dezvoltat dintr-o înțelegere detaliată a modului în care legile fizicii afectează calitatea sunetului și soluțiile de inginerie dezvoltate pentru a minimiza distorsiunile.

Dezvoltarea finală a cablului de alimentare BOLERO S a fost realizată prin construirea mai multor cabluri ușor diferite pentru teste și pentru a înregistra efectul modificărilor mici ale materialelor și componentelor până la proiectul final.

Cablul de alimentare BOLERO S are conductori placați cu argint, cu o putere nominală continuă de 25 de amperi. Avantajul curentului ridicat este livrarea mai puternică a notelor de bass și imagini stereo superioare. Este bine ecranat împotriva interferențelor externe și are o împletitură exterioară neagră atractivă care atenuează și vibrațiile din interiorul cablului.

Conectori placati cu rodiu

Cablul de alimentare BOLERO S este echipat cu conectori placați cu rodiu de vârf din gama Black Rhodium „Power” special dezvoltat pentru cablurile de alimentare high end. 

Cablul de alimentare de la rețea BOLERO S este furnizat cu o lungime standard de 1,7 metri care a fost aleasă în urma unor teste de sunet ample de diferite lungimi de cablu de alimentare.

406403