fullscreen
Black Rhodium Calypso Power

Cablu de alimentare Schuko - IEC cu ecranaj, 13A, lungime standard 1.7m, fabricat in Anglia

242752
Black Rhodium
1.999,00 lei
cu TVA
Cantitate
Stoc furnizor - necesita confirmare

Cabluri alimentare
  Cel mai bun pret - Daca gasesti un pret mai bun contacteaza-ne pentru o oferta
  Livrare gratuita - Pentru comenzi in valoare de peste 500 lei
  Asistenta pentru instalare - Oferim gratuit asistenta pentru instalarea produselor

Cablul de alimentare Calypso este un cablu de alimentare pentru echipamente audio de ultimă generație. Cablul de alimentare Calypso este un cablu excelent de upgrade pentru sisteme audio, oferind o creștere valoroasă a calității sunetului față de cablurile de alimentare furnizate cu echipamente sau cablurile de alimentare de calitate audio la prețuri mai mici. Performanța sa se potrivește foarte bine în echipamentele conectate cu interconecturile din seria Calypso și cablurile pentru boxe Black Rhodium. Cu un curent nominal continuu de 13 amperi, Calypso este foarte potrivit pentru a furniza energie amplificatoarelor de mare putere.

Cablul de alimentare Calypso este asamblat manual la fabrica de Black Rhodium din Derby, folosind piese atent selectate după teste ample de ascultare.

Cablul de alimentare Calypso folosește conductori de cupru placat cu argint izolați în cauciuc siliconic cu pierderi reduse. Acestea sunt răsucite și ecranate împotriva RFI și EMI și acoperite cu o împletitură neagră atractivă care reduce vibrațiile.

Calypso este echipat cu conectori de înaltă calitate selectate cu grijă pentru sursa aleasă de dvs. și se conectează la echipament prin priza Schurter C13 IEC.

Cablul de alimentare Calypso este furnizat cu o lungime standard de 1,7 metri, care a fost aleasă după teste de sunet ample de diferite lungimi de cablu de alimentare. Suntem bucuroși să furnizăm și alte lungimi la cerere.

Dacă trebuie să conectați mai multe cabluri de alimentare, vă recomandăm blocul de rețea Black Rhodium Stream S, care permite conectarea a 6 cabluri de rețea separate. Acesta utilizează un grad foarte ridicat de ecranare împotriva interferențelor de radiofrecvență și a câmpurilor electromagnetice. Setul de extensie de rețea 

242752