fullscreen
Black Rhodium Minuet Power

Cablu de alimentare Schuko - IEC curent nominal 5A, fabricat in Anglia, Lungime 1.7m

242641
Black Rhodium
1.349,00 lei
cu TVA
Cantitate
Stoc furnizor - necesita confirmare

Cabluri alimentare
  Cel mai bun pret - Daca gasesti un pret mai bun contacteaza-ne pentru o oferta
  Livrare gratuita - Pentru comenzi in valoare de peste 500 lei
  Asistenta pentru instalare - Oferim gratuit asistenta pentru instalarea produselor

În februarie 2022, Black Rhodium a lansat interconectul stereo Minuet S. avand controlul mult mai strict al notelor de bass care defineau ritmul muzicii. De atunci, interconectul stereo Minuet S a primit o recenzie de 5 stele „recomended” în revista Hi-Fi Choice.

Aceeași tehnologie a fost aplicată pentru proiectarea cablului de alimentare Minuet.

Cablul de alimentare MINUET beneficiază de tehnologia dezvoltată pentru cabluri de cel mai înalt nivel de calitate a sunetului. Cablul de alimentare MINUET este construit manual în Anglia, folosind cablul de alimentare Libra foarte apreciat, care este acoperit pe lungimea sa cu un ecran foarte eficient împotriva RFI și EMI străine și care este acoperit de o împletitură neagră atractivă care are proprietăți excelente de amortizare a vibrațiilor.

Această nouă abordare în MINUET Mains Power a creat un cablu care îmbunătățește semnificativ performanța cablurilor Black Rhodium la prețul său. Beneficiile noii abordări tehnologice pot fi auzite printr-un  bass mai profund și mai puternic, frecvențe medii mai clare și frecvențe înalte mai netede, dar bine detaliate.

Cablul de alimentare MINUET Schuko este disponibil în lungimi standard de 1,7 metri, pe care Black Rhodium le-a testat pentru a produce un sunet superior tuturor celorlalte lungimi de cablu. Această lungime este foarte convenabilă pentru aplicarea în aproape toate sistemele hi-fi.

Cablul de alimentare de la rețea MINUET Schuko este echipat cu conectori de rețea de înaltă calitate care au fost aplicați cu mare succes la alte cabluri Black Rhodium.

242641