fullscreen

Preamplificator stereo cu tuburi

TRILOGY914
Trilogy Audio
72.599,00 lei
cu TVA
Cantitate
Stoc furnizor - necesita confirmare

Preamplificatoare
  Cel mai bun pret - Daca gasesti un pret mai bun contacteaza-ne pentru o oferta
  Livrare gratuita - Pentru comenzi in valoare de peste 500 lei
  Asistenta pentru instalare - Oferim gratuit asistenta pentru instalarea produselor

Muzica este mai mult decât o serie de note și armonii; este însăși esența emoțiilor noastre, a amintirilor și a dorințelor noastre. Pentru a captura această magie, aveți nevoie de un instrument demn de această misiune. Preamplificatorul 914 este acel instrument.

Control intuitiv
Trilogy 914 se remarcă mai ales prin interfața intuitivă de control. Inspirată de designul Trilogy, această interfață oferă audiofilului control total asupra unei multitudini de operațiuni. Datorită unui cadran rotativ elegant însoțit de un sistem de butoane, experiența utilizatorului este transformată într-o adevărată călătorie sonoră. Personalizează-l și fă-l propria ta trilogie.

Circuit audio excepțional
Circuitele audio ale modelului Trilogy 914 sunt rezultatul anilor de experiență ai lui Nic Poulson. Căutarea lui pentru transparență și fidelitate autentică are ca rezultat o soluție elegantă care reflectă pasiunea designerului. Este un preamplificator echilibrat end-to-end, care oferă o adevărată versatilitate. Sunt disponibile șase intrări - dintre care trei sunt echilibrate - și trei intrări RCA. Comutarea semnalului este efectuată de nu mai puțin de 28 de relee Pickering cu ruteniu pulverizat. Și, fidel tradiției, 914 folosește tubul 6H6П cu transconductanță ridicată pentru a exprima toate funcțiile de câștig. Acest preamplificator are, de asemenea, trei transformatoare separate, minimizând interacțiunile și maximizând producția muzicală.

Alimentare reglata
Importanța unei surse de alimentare bypass reglată nu poate fi subestimată. Acesta asigură că tensiunea rămâne silențioasă, regulatorul fiind capabil să absoarbă și să furnizeze curent după cum este necesar circuitului audio. 914 are patru dintre aceste surse de alimentare, ceea ce atestă angajamentul său pentru o calitate superioară a sunetului.

Personalizare și utilizare ușoară
Caracterul practic al firmware-ului Trilogy face ca 914 să fie deranjant de simplu. Accesați intuitiv meniul de control utilizând codificatorul rotativ și butoanele de intrare și de evacuare. Toate comenzile comune sunt la îndemâna dumneavoastră. Multe opțiuni configurabile includ luminozitatea afișajului, etichete personalizate și ajustări ale câștigului pentru fiecare intrare. 914 este proiectat să vă reflecte cu adevărat.

Preamplificatorul Trilogy 914 se remarcă prin calitatea sa rară, oferind flexibilitate supremă și construcție de neegalat. Dar, dincolo de caracteristicile sale tehnice, performanța sa muzicală sublimă te va convinge de locul său meritat: chiar în inima sistemului tău.

Cufundați-vă într-o experiență audiofilă fără precedent cu preamplificatorul 914. Muzica, în forma sa cea mai pură, vă așteaptă.

Caracteristici tehnice :

Dimensiuni 465*370*115 (l*l*h)
Greutate 12,4 kg
Consum maxim de energie 55 wați
Intrări (balansate) 3 perechi XLR 3 pini mamă
Intrări (RCA) 3 perechi de mufe fono RCA
Impedanță de intrare (echilibrat) > 48.000 ohmi
Impedanță de intrare (neechilibrat) > 24.000 ohmi
Ieșiri principale (balansate) 1 pereche XLR cu 3 pini tată
Ieșire principală (RCA) 1 pereche de mufe phono RCA
Ieșire de trimitere (bandă) 1 pereche de mufe phono RCA
Impedanța de ieșire (principală) 400R
Raspuns in frecventa 10-150 KHz +/- 0,5 dB
Gain (intrare la ieșire Trimitere) 0dB
Gain(intrare la ieșirea principală) 24 dB
Faza corectă (nu inversată)

TRILOGY914