fullscreen
fullscreen

Preamplificator stereo

TRILOGY903
Trilogy Audio
46.599,00 lei
cu TVA
Cantitate
Stoc furnizor - necesita confirmare

Preamplificatoare
  Cel mai bun pret - Daca gasesti un pret mai bun contacteaza-ne pentru o oferta
  Livrare gratuita - Pentru comenzi in valoare de peste 500 lei
  Asistenta pentru instalare - Oferim gratuit asistenta pentru instalarea produselor

Trilogy 903 combină calitatea sunetului fără egal cu o flexibilitate impresionantă de control. Etajul phono opțională face din acesta preamplificatorul de care ai putea avea nevoie vreodată. Circuitul audio beneficiază de anii de experiență a lui Nic Poulson în design audio, căutarea transparenței și fidelității adevărate duce la o soluție elegantă care reflectă pasiunea designerului.

Meniul de control este accesat intuitiv folosind codificatorul rotativ plus butoanele de intrare și de evacuare. Ierarhia este proiectată cu atenție pentru a pune la îndemână toate comenzile necesare în mod obișnuit. Luminozitatea afișajului, etichetele personalizate și reglajele de câștig pentru fiecare intrare, modul film, legătura de securitate, numărătoarea inversă a somnului, pornirea sistemului temporizat prin legătura TAS și operarea de la distanță sunt printre numeroasele opțiuni configurabile disponibile pentru a vă personaliza 903 așa cum doriți.

Etajul de gain folosește super-tub 6H6П pentru tot gainul de tensiune. Această triodă militară rusă are transconductanță ridicată și mu scăzut pentru performanțe excepționale la frecvențele audio. Configurația grilei împământate permite tubului să funcționeze în clasa A pură, cu cea mai mare liniaritate și cea mai mică distorsiune. Impedanța de ieșire este scăzută pentru o capacitate excelentă de acționare.

Trei transformatoare alimentează sursele de alimentare. Sursa de înaltă tensiune a tubului este reglată activ prin șunt. Această topologie asigură că regulatorul se poate scufunda precum și sursa de curent, un detaliu vital care permite șinei de tensiune să rămână silențioasă și stabilă în toate condițiile, o cerință vitală pentru sunetul de înaltă rezoluție.

Etajul phono opțional nu este o idee de marketing ulterior. Are multe în comun cu apreciatul Trilogy 907, fiind un design de clasă A cu EQ pasiv RIAA. Circuitul activ este complet discret, regulatoarele de șunt de la bord au propria lor sursă de alimentare pentru fidelitate maximă. Câștigul fie pentru magnet în mișcare, fie pentru bobina mobilă, rezistența cartusului și încărcarea capacității, toate sunt reglabile din ierarhia meniului prin control local sau de la distanță prin receptorul cu infraroșu sau interfața noastră puternică de legătură TAS.

Trilogy 903 este de o calitate rară, oferă atât flexibilitate supremă, cât și construcție fără egal. Mai presus de toate, este sublimul spectacol muzical care te va convinge de locul care i se cuvine; chiar în centrul experientei tale muzicale.

Size  465*312*106(W*D*H)
Size including connectors  465*350*106 (W*D*H)
Packaged Size  590*510*250 (W*D*H)
Weight  10 Kg
Packaged Weight  13 Kg
Maximum Power consumption  40 Watts
Inputs  6 pairs RCA phono sockets
Input Impedance  50K Ohms
Main Outputs  2 pairs RCA phono sockets
Send (Tape) Outputs  1 pairs RCA phono sockets
Output impedance (Main)  < 200 Ohms
Frequency response  2Hz-50KHz +/- 0.5dB
Gain (Inputs to Send outputs)  0dB
Gain (Inputs to Main outputs)  14 dB +/- 0.5dB
Film Gain (Inputs to Main outputs)  0dB +/- 1dB
Distortion  Less than 0.05% A weighted at 1V output
Phase  Phase correct (non inverting)

TRILOGY903