fullscreen
Definitive Technology DM10

Boxa centrala, cea mai mica din gama noua Dymension

DM10CBK
2.999,00 lei
cu TVA
Cantitate
Stoc furnizor - necesita confirmare

Boxe centru
  Cel mai bun pret - Daca gasesti un pret mai bun contacteaza-ne pentru o oferta
  Livrare gratuita - Pentru comenzi in valoare de peste 500 lei
  Asistenta pentru instalare - Oferim gratuit asistenta pentru instalarea produselor

Boxa Dymension DM10 cu canal central cu radiator pasiv integrat oferă un sunet de gamă completă cu claritate vocală superioară și un impact mare de bas - totul într-o amprentă compactă. Este piesa centrală cu profil redus pentru sistemele home theater și muzicale imersive.

Cele două woofer-uri medii de 5,25" și tweeter-ul de 1" ale DM10 oferă voci ultra-clare cu un realism ciudat. Este un sunet captivant care te atrage în acțiune de fiecare dată.

Un radiator pasiv integrat de 9 inchi îmbunătățește impactul basului, îmbinându-se perfect cu mediile și înaltele pentru a ancora voci și efecte cu un sunet bogat, de gamă completă.

Un nou design al driverului oferă un răspuns lin extins, cu tranzitorii clare, definiție excepțională și imagini precise, pentru o claritate incredibilă și un realism real.

Wooferele DM10 sunt dotate cu conuri de polimer compozit care produc detalii superioare de gama medie. Surroundele cu rază lungă optimizează excursia șoferului pentru o performanță îmbunătățită la nivel scăzut.

Lasă-te cucerit de acțiunea de pe ecran în timp ce ești învăluit de o scenă sonoră profundă și definită. De la o șoaptă la un vuiet, experimentează totul într-un realism izbitor.

Difuzoarele Dymension umplu întreaga cameră cu sunet învăluitor. Ele par să dispară pe măsură ce te concentrezi pe fiecare voce și fiecare instrument - la fel ca și cum ai fi acolo, live.

Indiferent dacă te lupți cu forțele malefice sau explorezi noi universuri, deblochează experiența supremă atunci când auzi detalii sonore într-o nouă dimensionalitate uimitoare.

Sunetul consistent în alte serii Definitive Technology vă oferă flexibilitatea de a amesteca și potrivi Dymension™ și toate difuzoarele pentru perete și tavan Definitive Technology pentru a vă proiecta sistemul home theater de vis și sistemul pentru întreaga casă.

DM10 este învelit într-o pânză neagră transparentă acustic pentru grila. De îndată ce reduceți luminile, practic dispare în camera dvs., astfel încât să vă puteți concentra asupra filmului, nu asupra difuzoarelor.

Raspuns in frecventa: 57 Hz - 30 kHz (-10 dB), 81 Hz - 23 kHz (-3 dB)

Impedanta nominala: 4 Ω (compatibil 8 Ω)

Sensibilitate (2,83V/1m): 90 dB

Putere nominală recomandată a amplificatorului: 50 - 200 W

Tweeter: 1x 1" dom de oxid de aluminiu

Midrange/Midbass: 2x woofer de 5¼".

Complement de driver pentru sistemul de subwoofer: 1 radiator pasiv de 9 inchi

Material grilă: pânză neagră transparentă acustic (nu poate fi detașată)

Orientare: orizontala

dimensiuni produs: 496 x 186 x 311 mm

greutate neta: 13.20 kg

DM10CBK