fullscreen
fullscreen
Definitive Technology DM20
Definitive Technology DM20

Boxa centrala din gama noua Dymension de la Definitive Technology

DM20CBK
3.999,00 lei
cu TVA
Cantitate
Stoc furnizor - necesita confirmare

Boxe centru
  Cel mai bun pret - Daca gasesti un pret mai bun contacteaza-ne pentru o oferta
  Livrare gratuita - Pentru comenzi in valoare de peste 500 lei
  Asistenta pentru instalare - Oferim gratuit asistenta pentru instalarea produselor

Dymension DM20 oferă o definiție excepțională a canalului central oricărui sistem home theater imersiv, cu un design cu profil redus, care poate fi plasat sub televizor sau montat pe perete într-o configurație LCR. Cele patru woofer-uri cu rază lungă și tweeterul din oxid de aluminiu oferă un sunet dinamic, de gamă completă, cu o claritate vocală superioară.

Designul cu profil redus se potrivește cu dulapurile home theater sau poate fi montat pe perete. Dar nu lăsați să vă păcălească dimensiunea, DM20 produce un sunet puternic și clar.

Cele patru woofer-uri medii de 4" și tweeter-ul de 1" ale DM20 oferă un sunet dinamic, de gamă completă, care vă atrage atenția și vă trage în acțiune.

Un nou design al driverului oferă un răspuns lin extins, cu tranzitorii clare, definiție excepțională și imagini precise, pentru o claritate incredibilă și un realism real.

Wooferele midrange au conuri de polimer compozit care produc detalii superioare de midrange. Surroundele cu rază lungă optimizează excursia șoferului pentru o performanță îmbunătățită la nivel scăzut.

Construiește un sistem care să aducă fiorul cinematografic acasă, cu un sunet uimitor care te învăluie din orice unghi, transportându-te în fiecare scenă și melodie.

Lasă-te cucerit de acțiunea de pe ecran în timp ce ești învăluit într-o scenă sonoră profundă și definită. De la o șoaptă la un vuiet, experimentează totul într-un realism izbitor.

Boxele Dymension umplu întreaga cameră cu sunet învăluitor. Ele par să dispară pe măsură ce te concentrezi pe fiecare voce și fiecare instrument - la fel ca și cum ai fi acolo, live.

Indiferent dacă te lupți cu forțele malefice sau explorezi noi universuri, deblochează experiența supremă atunci când auzi detalii sonore într-o nouă dimensionalitate uimitoare. Cu profilul său subțire, DM20 nu vă va bloca niciodată vederea asupra acțiunii.

Sunetul consistent în alte serii Definitive Technology vă oferă flexibilitatea de a amesteca și potrivi Dymension™ și toate difuzoarele pentru perete și tavan Definitive Technology pentru a vă proiecta sistemul home theater de vis și sistemul pentru întreaga casă.

DM20 este învelit într-o grilă din pânză neagră transparentă acustic. De îndată ce reduceți luminile, practic dispare în camera dvs., astfel încât să vă puteți concentra asupra filmului, nu asupra difuzoarelor.

Raspuns in frecventa: 64 Hz - 30 kHz (-10 dB), 91 Hz - 23 kHz (-3 dB)

Impedanta nominala: 4 Ω (compatibil 8 Ω)

Sensibilitate (2,83V/1m): 89 dB

Putere nominală recomandată a amplificatorului: 50 - 200 W

Tweeter: 1x 1" dom de oxid de aluminiu

Midrange/Midbass: 4x 4" woofere medii

Material grilă: pânză neagră transparentă acustic (nu poate fi detașată)

Orientare: orizontala

dimensiuni produs: 775 x 134 x 166 mm

greutate neta: 10.00 kg

DM20CBK