fullscreen
fullscreen
Klipsch RP-1200SW
Klipsch RP-1200SW

Subwoofer premium cu difuzor de 12 inch, 800W putere totala

RP1200SW
Klipsch
5.999,00 lei
cu TVA
Cantitate
In stoc

Subwoofere
  Cel mai bun pret - Daca gasesti un pret mai bun contacteaza-ne pentru o oferta
  Livrare gratuita - Pentru comenzi in valoare de peste 500 lei
  Asistenta pentru instalare - Oferim gratuit asistenta pentru instalarea produselor

PERFORMANȚĂ ECHILIBRATĂ HIPER-EFICIENTĂ

Găsind echilibrul optim între puterea amplificatorului, capacitatea driverului și volumul cabinetului, subwooferele Klipsch RP-1200SW realizează extinderea maximă a frecvenței joase cu putere, precizie și viteză deosebite.

WOOFER CERAMETALIC CU ORIENTARE FRONTALĂ 

Wooferele Cerametallic™ nou proiectate sunt excepțional de ușoare și extrem de rigide, oferind un răspuns remarcabil de joasă frecvență, cu ruptură și distorsiune minimă a conului pentru o ieșire mai mare și mai curată, folosind o putere mai mică a amplificatorului.

AMPLIFICATOR CLASA D DE EFICIENȚĂ MARE

Amplificatorul încorporat in Klipsch RP-1200SW, de înaltă eficiență, are un design de preamplificator analogic, care menține calea originală a semnalului pentru o reproducere mai curată, fidelă la sursă. Etapa de ieșire Clasa D asigură eficiență maximă pentru putere maximă de ieșire, detalii și frecvență joasă.

Geometria internă proprie Klipsch RP-1200SW cu un nou design de port cu slot Aerofoil minimizează zgomotul portului pentru frecvențe joase curate, nedistorsionate. Designul cu tragere frontală permite flexibilitate de plasare.

Setul de subwoofer wirelessr Klipsch WA-2 (vândut separat) permite conectivitate wireless de înaltă rezoluție pentru o plasare ușoară oriunde în camera dvs. și optimizează ieșirea și răspunsul la frecvență joasă. Conectați până la patru kituri wireless WA-2 la subwooferele Klipsch compatibile într-o singură cameră pentru o utilizare completă fără fir.

CONTROALE FLEXIBILE

Controlul Low Pass Crossover și Variable Phase vă permit să reglați subwooferul la difuzoarele Klipsch și la camera dvs., stabilind nivelul ideal de bas. Intrările Line Level / LFE RCA asigură compatibilitatea cu receptoarele home theater.

MOD STANDBY 1/2 WATT

Eficiență excepțională pornire sau oprită. Îndeplinește standardele globale de eficiență - reducând costurile cu energia pentru utilizator.

FREQUENCY RESPONSE 16.5Hz - 138Hz +/- 3dB

MAXIMUM ACOUSTIC OUTPUT 121dB

AMPLIFIER TYPE Class D with Analog Preamp Stage

AMPLIFIER POWER 400W RMS / 800W Peak

WOOFER 12" Ultra Long Throw Cerametallic

ENCLOSURE MATERIAL MDF

ENCLOSURE TYPE Bass Reflex via Front-Firing Aerofoil Slot Port

INPUTS Dual RCA/LFE Line In, WA-2 Wireless Port

HEIGHT 18.89" (48 cm)

WIDTH 17.00" (43.2 cm)

DEPTH 25.92" (65.8 cm)

WEIGHT 68.6 lbs (31.1 kg)

RP1200SW