fullscreen
fullscreen
fullscreen
Elipson Stream S300 Xi
Elipson Stream S300 Xi
Elipson Stream S300 Xi

Elipson Stream S300 Xi

Streamer cu AirPlay 2, Chromecast, Amazon Music, Deezer, Qobuz, Spotify, Spotify Connect, Tidal, Internet Radio, control app

STREAMS300XI
Elipson
999,00 lei
cu TVA
Cantitate
Ultimele produse in stoc

Streamere
  Cel mai bun pret - Daca gasesti un pret mai bun contacteaza-ne pentru o oferta
  Livrare gratuita - Pentru comenzi in valoare de peste 500 lei
  Asistenta pentru instalare - Oferim gratuit asistenta pentru instalarea produselor

Elipson Stream S300 Xi este mai mult decât un simplu streamer audio; este o adevărată bijuterie concepută pentru audiofilii care caută o calitate excepțională a sunetului și o versatilitate fără compromisuri. Cu opțiuni extinse de conectivitate, inclusiv AirPlay 2, Chromecast, Amazon Music, Deezer, Qobuz, Spotify, Spotify Connect, Tidal și radio web, acest dispozitiv oferă acces nelimitat la toate sursele audio dorite, fără efort și fără probleme.

În centrul lui Elipson Stream S300 Xi se află un DAC ESS SABRE ES9028 de înaltă calitate, o adevărată minune tehnologică. Acest convertor digital-analogic asigură reproducerea sunetului cu o claritate și precizie de neegalat. Fiecare detaliu al muzicii tale este îmbunătățit, permițându-ți să redescoperi piesele tale preferate cu o fidelitate remarcabilă. Cu compatibilitatea cu streaming în mai multe camere, Elipson Stream S300 Xi vă permite să vă bucurați de muzică în toată casa dvs., perfect sincronizată. Creați o ambianță muzicală armonioasă în fiecare cameră fără întreruperi. Stream S300 Xi oferă conectivitate cuprinzătoare pentru a răspunde nevoilor audiofililor moderni. Dispunând de Bluetooth 5.0, Aux (mini mufă de 3,5 mm), RJ45, intrări Wi-Fi, precum și ieșiri optice Toslink și Aux (mini mufă de 3,5 mm), vă oferă libertatea de a vă conecta dispozitivele preferate și de a explora noi modalități de a savura muzica ta.

Type: Audio Network Player - Hi-Res Streamer Streaming

Services & Network Protocols:

AirPlay 2
Chromecast
Amazon Music
Deezer
Qobuz
Spotify
Spotify Connect
Tidal
Web radios

Inputs

Bluetooth 5.0
Aux (3.5mm mini jack)
RJ45
Wi-Fi

Outputs

Optical Toslink
Aux (3.5mm mini jack)
DAC: ESS SABRE ES9023

Signal-to-Noise Ratio: 106dB
Wi-Fi Network: IEEE 802.11 a/b/g/n/ac 2.4GHz IEEE 802.11 a/n/ac 5GHz
Ethernet Port: Yes (front and rear switchable)
Power Supply: 5V 1A - USB C Dimensions: L78.5 x D83.2 x H15.3mm
Net Weight: 80g

STREAMS300XI