fullscreen
fullscreen
Leema Sirius Music Server
Leema Sirius Music Server

Music server cu functie de stocare si CD ripping, fabricat in UK

LEEMASYR
25.299,00 lei
cu TVA
Culoare: Argintiu
Cantitate
Stoc furnizor - necesita confirmare

Streamere
  Cel mai bun pret - Daca gasesti un pret mai bun contacteaza-ne pentru o oferta
  Livrare gratuita - Pentru comenzi in valoare de peste 500 lei
  Asistenta pentru instalare - Oferim gratuit asistenta pentru instalarea produselor

Noul Leema Sirius este un sistem de streaming de muzică de înaltă calitate, care oferă o soluție de înaltă performanță pentru stocarea și redarea muzicii digitale. Dezvoltat în parteneriat cu Innuos, inginerii ex BBC de la Leema au combinat performanța audiofila cu confortul unui server muzical compatibil UPNP / DNLA.

Sirius este cea mai recentă ediție a gamei de produse Constellation a companiei Leema. Dispune de o mulțime de componente audio de înaltă calitate, centrate pe o placă de bază principală de mare capacitate, cu un procesor quad-core de mare viteză, cu o memorie de sistem de până la 8 gigabytes.

Serverul controlat de aplicații de control iOS - Android este disponibil cu rezerve uriașe de stocare în trepte de 2 GB până la un impresionant opt ​​terabytes. Sirius încorporează o unitate optică TEAC de înaltă performanță pentru transferul unic de bit-perfect al datelor CD pe hard disk.

Funcționarea sa directă simplifică digitalizarea bibliotecilor muzicale mari. Sirius oferă backup pentru CD audio, până la fișiere FLAC lossless și suportă WAV, AIFF, ALAC, OGG Vorbis, AAC și MP3; USB 3.0 este disponibil pentru copierea de rezervă audio.

O caracteristică cheie a lui Sirius este DAC-ul său de înaltă calitate. Serverul beneficiază de un DAC USB asincron integrat bazat pe un chip ESS Saber DAC de vârf și pe interfața Xmos USB. DAC-ul acceptă 16, 24 și 32 de biți, de la 44.1kHz până la 384kHz, cu DSD 64, 128 și 256 de asemenea suportate. Pentru consumatorii care deja au investiț într-un DAC de ultimă generație, ieșirea USB  a lui Sirius oferă conexiuni externe de clasă 1, clasă 2 și DoP. Sunt oferite de asemenea ieșiri balansate prin XLR și ieșiri single ended prin RCA.

Leema Sirius beneficiază de o conexiune dual-Ethernet: una pentru routere și una pentru conexiuni dedicate streamer. Dispozitivul este compatibil cu o gamă largă de sisteme de redare incluzând: sistem SONOS multiroom; Naim Mu-so / Uniti; Denon HEOS; Squeezebox; Linn DS; Pioneer N-50A; Cambridge Audio CXN și Denon 720AE.

Caracteristicile suplimentare includ metadate editabile și album art, suport pentru Tidal, Spotify, BBC iPlayer și internet radio, plus importuri simple de la computere, unități USB și NAS. Există, de asemenea, o alimentare liniară cu trei căi, cu o sursă dedicată pentru DAC.

LEEMASYR