fullscreen
fullscreen
Pioneer SX-N30 AE
Pioneer SX-N30 AE

Receiver stereo cu functii network, 2 x 85W putere RMS

SXN30AEBMPP
Pioneer
2.649,00 lei
cu TVA
Culoare: Argintiu
Cantitate
In stoc

Receivere
  Cel mai bun pret - Daca gasesti un pret mai bun contacteaza-ne pentru o oferta
  Livrare gratuita - Pentru comenzi in valoare de peste 500 lei
  Asistenta pentru instalare - Oferim gratuit asistenta pentru instalarea produselor

Receiverul stereo Pioneer SXN30 AE oferă o calitate impresionantă a sunetului cu sunet de înaltă rezoluție dintr-o gamă largă de surse digitale, oferind în același timp compatibilitate cu toate cele mai recente televizoare, platine și playere DVD. SXN30 este echipat cu tehnologie wireless Bluetooth încorporată pentru a oferi flexibilitate în opțiunile de conectivitate. Combină mai multe funcții, cum ar fi o opțiune flexibilă de redare în rețea, împreună cu unele funcții clasice de receptor stereo.

Acest receptor stereo are un exterior convențional, inclusiv un panou frontal simplu care are o placă frontală din aluminiu în negru periat și colțuri ușor rotunjite. Șasiul anti-vibrații a fost integrat fără probleme în designul care are afișajul portocaliu cunoscut de la Pioneer.

Comenzile din față includ presetarea radio, butoanele de reglare, bass, înalte, selector de intrare, butoane de echilibrare și selectoare pentru difuzoare A/B, în afară de o mufă standard pentru căști, un buton mic de dimmer și un buton mare de volum. Slotul USB frontal facilitează conectarea dispozitivelor de stocare în masă.

Receiver stereo SXN30 AE folosește 7 intrări analogice, inclusiv o intrare fono (care a fost calibrată pentru cartușe magnetizate de plată), rețele fără fir și cu fir (împreună cu FM/AM) și radio prin internet. Dispunând de Wi-Fi încorporat, SXN30 vă permite să redați cu ușurință melodii de pe smartphone, laptop, spațiu de stocare atașat la rețea și alte dispozitive compatibile. Acest receptor stereo vine, de asemenea, cu Chromecast built-I, permițându-vă să vă conectați la servere media și să ascultați toată muzica, radioul sau podcast-urile preferate.

Amplificatorul de energie directă din acest receptor stereo Pioneer utilizează căi scurte de semnal pentru o calitate a sunetului mai pură și mai dinamică. Acest receptor stereo este un dispozitiv de divertisment potrivit pentru ascultarea fișierelor audio de înaltă rezoluție.

SXN30 este compatibil cu o gamă largă de intrări analogice RCA și fono. Oferind conectivitate cu Apple AirPlay, este ușor să redați muzică de pe orice dispozitiv Apple sau Android cu Pioneer Stereo Receiver. Oferă acces ușor la serviciile de streaming de muzică online preferate, cum ar fi Spotify, Tuneln și Pandroa. SXN30 acceptă, de asemenea, Apple Lossless, WMA Lossless, WMA, AAC, OGG Vorbis, precum și MP3. Acest dispozitiv de divertisment este compatibil cu fișiere WAC și FLAC la 192 kHz/24 biți, precum și cu fișiere DSD la 2,8/5,6 MHz.

Pioneer SXN30 vă va permite să experimentați un sunet puternic și mai dinamic, cu 85 de wați pe canal. Reproducerea profundă și susținută a basului îmbunătățește calitatea generală a sunetului, iar amplificatorul discret, de înaltă ieșire, realizează transmisie S/N și semnal ridicate utilizând aspectul componentelor și optimizarea blocurilor de circuite individuale.

AMPLIFICATION & DESIGN

Application Type: Direct Energy
Analogue Discrete 2ch Amplifier
Large EI Transformer
Two Large 8,200 μF Capacitors
TI AureusTM DSP (DA830) for Network Audio and Digital Audio Processing
85 W/ch (8 ohms, 20 Hz-20 kHz, THD 1 %, 2ch Driven)
Aluminium Front Panel
Anti-Vibration Oval Chassis
Banana Plug-Compatible Speaker Terminals

AUDIO & HOME NETWORK FEATURES

Pure Direct Mode
Direct Mode
Apple AirPlay Certified
DLNA CertifiedTM (1.5)
Windows® 8.1 Compatible
Music File Playback via Network/USB: WAV, FLAC, Apple Lossless, WMA Lossless, WMA, AAC, OGG Vorbis, MP3
192 kHz/24-bit Audio Playback (WAV*1, FLAC*1)
DSD*2 Playback (2.8/5.6 MHz)
Spotify® Digital Music-Streaming Service Ready*3
Internet Radio with TuneIn

CONVENIENCE FEATURES

Built-in Wi-Fi®(2.4 GHz)
Built-in Bluetooth® Wireless Technology (Version: 2.1+EDR, Profile: A2DP/AVRCP, Codec: SBC)
ControlApp Ready (iOS/Android)*4
AM/FM Tuner with 40 Station Presets
Preset Station Naming (Up to 10 Characters)
Auto Power Down
SR Remote Control

TERMINALS

Front USB 1 in
Phones 1 out
Ethernet 1 in
Analogue Audio in (Phono MM, SACD/CD, TV, GAME, AUX, SAT/CBL, BD/DVD)
Line 1 out
Digital Coaxial 1 in
Digital Optical 1 in
Subwoofer Preout

SPECIFICATIONS

Power Requirements: AC 220-230 V, 50/60 Hz
Power Consumption (in Use/in Standby): 220 W/0.2 W
Dimensions (W x H x D): 435 x 148 x 326.5 mm
Weight (Without Package): 8.5 kg

Pioneer
SXN30AEBMPP