fullscreen
fullscreen
Yamaha R-N1000A
Yamaha R-N1000A

Receiver stereo cu functii de network si streaming, Bluetooth, din noua gama Yamaha

RN1000A
Yamaha
7.999,00 lei
cu TVA
Culoare: Argintiu
Cantitate
In stoc

Receivere
  Cel mai bun pret - Daca gasesti un pret mai bun contacteaza-ne pentru o oferta
  Livrare gratuita - Pentru comenzi in valoare de peste 500 lei
  Asistenta pentru instalare - Oferim gratuit asistenta pentru instalarea produselor

Calitate HiFi autentică cu structură mecanică Top-ART și piese audio de cea mai bună calitate.
ESS SABRE ES9080Q Ultra DAC pentru performanță S/N superioară.
YPAO-R.S.C. (Control sunet reflectat) și EQ de precizie pentru un mediu de ascultare ideal.
Terminal HDMI ARC pentru un sunet excelent al televizorului.
MusicCast vă permite să transmiteți în flux de la serviciile de muzică preferate.
Funcția USB DAC de înaltă performanță acceptă redarea nativă DSD de 11,2 MHz și redare la 384 kHz.
Terminale originale pentru difuzoare tăiate din alamă pură pentru o conexiune extrem de sigură.

SUNET METICOL CREAT PENTRU STILUL TĂU DE ASCULTARE

Celor care se străduiesc neîncetat pentru cel mai bun sunet. Yamaha R-N1000A oferă o bucurie totală de conținut muzical cu sunet Hi-Fi complet, bazându-se pe tehnologiile modelului nostru de top. Dispunând de corecția originală a câmpului sonor YPAO de la Yamaha, transformatoare personalizate de mare capacitate, DAC-uri ESS ultra-precise și o serie de alte piese superioare, R-N1000A are tot ce este necesar pentru a produce un sunet de înaltă calitate pentru a vă transforma camera de zi obișnuită în un mediu extraordinar — în care vă puteți cufunda în muzică și vă puteți bucura din plin de un spațiu de pură încântare sonoră.

SUNET ADEVĂRAT

Acesta este un sunet pe care doar Yamaha îl poate realiza ca fiind singurul brand audio din lume care se ocupă de orice, din momentul în care un sunet este creat și până în momentul în care ajunge la urechea umană. Pur și simplu închideți ochii și simțiți artistul cântând chiar acolo în fața dvs. și experimentați senzația profundă de a fi cu adevărat „mai aproape de artist”.

DINAMICĂ

Spre deosebire de a produce doar un sunet puternic, Yamaha R-N1000A lasa un sentiment de dinamică care exprimă contrastul dintre liniște și mișcare în muzică, permițându-vă să simțiți emoțiile intens profunde din muzică și să vă scufundați în acea lume muzicală.

ȘASIU INFERIOR DUBLU

Structura de închidere la R-N1000A este întărită și mai mult de un șasiu cu fund dublu și o placă groasă de amortizare din fier de 1 mm adăugată la fundul șasiului. Acest lucru elimină diferite vibrații care ar afecta negativ sunetul și îmbunătățește expresivitatea frecvențelor inferioare - transmițând atât puterea profundă, cât și grația flexibilă chiar și a interpretării unei orchestre de concert.

PICIOARE ANTI-REZONANTE

R-N1000A folosește, de asemenea, picioare anti-rezonanță proiectate sub un concept de absorbție a vibrațiilor. Prin aranjarea barelor de armare curbate subțiri pe periferia exterioară și a barelor de armare drepte groase în centru, energia de vibrație transmisă din exteriorul piciorului este eficient dispersată și diminuată, menținând în același timp o rigiditate centrală ridicată. Acestea fac posibilă reproducerea unui sunet concentrat care vă permite să simțiți pe deplin ritmul și dinamica muzicii.

CONCEPTUL DE IMPEDANȚĂ JOZĂ

Pentru a elimina complet pierderea de energie și degradarea semnalului audio, R-N1000A dispune de fire groase pentru conexiunea la masă, o caracteristică critică care stabilește componentele ca fiind cu adevărat Hi-Fi premium. În plus, se adoptă o conexiune cu șurub pentru ieșirea din secțiunea amplificatorului de putere pentru a întări pământul, ceea ce este important pentru calitatea audio. Acest lucru oferă R-N1000A performanțe crescute semnal-zgomot, făcând posibilă reproducerea sunetului cu o claritate deplină.

High Dynamic Power/Channel (8/6/4/2 ohms)Frequency ResponseSignal-to-Noise Ratio (CD)Audio In / OutDigital InputUSB InputSubwoofer OutControl (Trigger) OutFM 50dB Quieting Sensitivity (IHF, 1 kHz, 100% Mod., Mono)FM Signal-to-Noise Ratio (Mono/Stereo)Pure DirectToP-ARTStandby Power ConsumptionDimensions (W x H x D)WeightReceiver / Integrated AmplifierNetwork sectionWi-FiBluetoothRated Output PowerHDMI(ARC)Phono InputEthernetHeadphone Out

Specificatii

Network section File Format MP3, WMA, MPEG-4 AAC, WAV, FLAC, AIFF, DSD

AirPlay Yes

High Dynamic Power/Channel (8/6/4/2 ohms) 140 / 170 / 220 / 290 W

Frequency Response 10 Hz-100 kHz 0±1.0 dB, 20-20 kHz 0±0.5 (Pure Direct ON)

Signal-to-Noise Ratio (CD) 100 dB (Pure Direct ON)

Audio In / Out Phono, CD, line1, line2 / Pre out, Subwoofer out

Digital Input Optical1, Optical2, Coaxial

USB Input USB DAC (USB B-type)

Subwoofer Out Yes

Control (Trigger) Out Yes

FM 50dB Quieting Sensitivity (IHF, 1 kHz, 100% Mod., Mono) 3 µV (20.8 dBf)

FM Signal-to-Noise Ratio (Mono/Stereo) 69 dB / 68 dB

Pure Direct Yes

ToP-ART Yes

Standby Power Consumption 0.1 W (Network standby on/ Wi-Fi connection 1.8 W)

Dimensions (W x H x D) 435 x 151 x 395 (with antenna up: 435 x 232 x 395)+ 17-1/8" x 6" x 15-1/2" (with antenna up: 17-1/8" x 9-1/8" x 15-1/2")

Weight 12.3 kg; 27.1 lbs

Receiver / Integrated Amplifier

Network section Wi-Fi Yes

Bluetooth Yes (SBC / AAC)

Rated Output Power [20 Hz-20 kHz 0.07 % THD] 100 W+100 W (8 ohms) 120 W + 120 W (6 ohms)

HDMI(ARC) Yes

Phono Input Yes

Ethernet Yes

Headphone Out Yes

RN1000A
Rad Traian 2023-11-14

Yamaha

Un stereo streamer amplificator excelent pe lânga posibilitatea de a adauga un subwoofer activ ,aplicatia Music Cast a ajuns la maturitate,pentru cei care sunt incepatori in ale streamingului pe amplif ,intrati la setup/speakers setup ampliful vine cu setarea by default de 75db/canal ,modificati la max ,volume /chanel altfel veti crede ca e defect si Yamaha nu respecta puterea declarata ,multi isi vor prinde urechile pentru ca in manual nu scrie nicaieri acest lucru ,daca nu gasiti din prima ,luati la purecat aplicatia Music Cast .Setarile sunt foarte importante ,aplicatia lucreaza rapid ,cursiv fara blocaje .Este foarte intuitiva si setup ul l puteti termina in cinci minute .
Inca un lucru important MUFELE BANANA SAU SPADE nu intra in terminalele boxelor nu fortati ,va rezulta terminale rupte ,care nu cred ca sunt acoperite de garantie .Deblancati cablurile si va fi bine intr o conexiune solida direct in terminale .
Ampliful se simte solid si face ceeace trebuie sa faca si o face minunat .