fullscreen
fullscreen
Pioneer VSX-LX805
Pioneer VSX-LX805

Receiver AV din gama Pioneer Elite premium avand 11.4 canale audio, sistem Dirac Live de optimizare camera

VSALX805BMMM
Pioneer
13.699,00 lei
cu TVA
Cantitate
Ultimele produse in stoc

Receivere AV
  Cel mai bun pret - Daca gasesti un pret mai bun contacteaza-ne pentru o oferta
  Livrare gratuita - Pentru comenzi in valoare de peste 500 lei
  Asistenta pentru instalare - Oferim gratuit asistenta pentru instalarea produselor

Sunet. Viziune. Suflet. Pregătește-te pentru configurarea supremă pentru home theater cu receiverul AV cu 11,4 canale Pioneer LX VSA-LX805. Dispunând de tehnologie de ultimă generație și plin de circuite de studio, VSA-LX805 a fost proiectat pentru a vă satisface fiecare nevoie AV, oferind sunet premium și viziune stelară pentru a vă îndeplini visele de divertisment acasă.

Pioneer VSA-LX805 este proiectat pentru a suporta 11 canale amplificate într-o configurație 7.2.4 la 150 de wați pe canal (8 ohmi). Pur și simplu, asta înseamnă multă putere.

Aceasta este suficientă putere pentru a suporta până la trei zone distincte simultan. Așadar, te poți relaxa cu emisiunea ta preferată în timp ce adolescenții se joacă, iar copiii urmăresc un film în cealaltă cameră.

Fii la înălțimea potențialului televizorului tău de înaltă definiție. Ridicați-vă emisiunile, jocurile și filmele la cel mai înalt nivel cu performanțe audio-video excepționale 8K/4K Ultra HD.

Forma ciudată a camerei? Nici o problemă. O licență premium Dirac Live® inclusă vine standard pentru a ajuta la ține cont de sunetul care să revină în orice cameră, iar un upgrade opțional Bass Control este disponibil pentru cei care nu pot obține suficient bas de precizie.

Experimentați imagini și sunet 4K HDR puternice cu conținutul remasterizat digital IMAX®, așa cum a intenționat realizatorul. Modul îmbunătățit IMAX de la Pioneer Elite este optimizat meticulos pentru a reda conținut remasterizat digital pentru a oferi cea mai bună experiență de vizionare și ascultare de pe Pământ.

La fel ca alegerea ta în ceea ce privește conținutul, nu te vei mulțumi niciodată cu mai puțin decât excepțional cu acest AVR. Cu sau fără difuzoare aprinse, E-ARC (Enhanced Audio Return Channel) simplifică conectivitatea și acceptă cele mai recente formate audio cu rate de biți ridicate, inclusiv Dolby Atmos®, DTS-HD Master Audio™, DTS:X® și Dolby TrueHD. Salutați sunetul real, orientat pe obiecte, cu mișcări fluide și curbate sau cu efecte realiste de înălțime deasupra capului.

VSA-LX805 vine cu acces încorporat la mai multe platforme de streaming și asistență pentru casă inteligentă. Utilizați Apple AirPlay, Google Home, Alexa, TIDAL, Pandora, Roon, Spotify, Amazon, Deezer, Chromecast sau Sonos pentru a controla și a reda orice muzică aveți. Cu atât de mult acces, nu vei rămâne niciodată fără muzică.

Numar canale: 7.2.4 (11 amplified)

Putere: 150W x 11 class AB (8 ohms, 20 Hz-20kHz, 0.08% THD, 2-ch driven, FTC)

DAC: Two precision 32-bit ESS ES9026PRO Hyperstream(R) audiophile DACs

HDMI 7 In / 3 Out (eARC)

HDMI performanta:

8K (inputs 1-6)
4K Ultra HD
HDMI 2.1
HDCP2.3
Dolby Vision
HDR10+

INTRARI

7 HDMI
1 XLR
4 RCA
1 RCA Phono
3 Opt
2 Coax

IESIRI

15 preamp RCA
2 preamp XLR
Zone 2 Stereo RCA
Zone 3 Stereo RCA

CORECTIE AUDIO

Dirac Live Premium Version Included
Dirac Live Room Correction Full Bandwidth
Dirac Live Bass Control Single/Multi Sub Available via user upgrade
MCACC Pro

SURROUND

Dolby Atmos
Dolby Surround
DTS:X
Neural:X
IMAX Enhanced
Auro-3D (FW update June 2023)

STREAMING

Roon Ready (FW update September 2023)
Chromecast built-in
AirPlay2
Spotify
Amazon Music HD
Tidal
Deezer
TuneIn
DTS Play-fi

Pioneer
VSALX805BMMM