fullscreen
fullscreen
fullscreen
Trilogy 906i
Trilogy 906i
Trilogy 906i

Phono stage MM / MC calitate high end

TRILOGY906I
Trilogy Audio
8.199,00 lei
cu TVA
Cantitate
Stoc furnizor - necesita confirmare

  Cel mai bun pret - Daca gasesti un pret mai bun contacteaza-ne pentru o oferta
  Livrare gratuita - Pentru comenzi in valoare de peste 500 lei
  Asistenta pentru instalare - Oferim gratuit asistenta pentru instalarea produselor

907 Phono Stage a fost unul dintre cele mai iubite și populare modele ale noastre. Acum am adus cât mai mult posibil din apreciata tehnologie 907 la îndemâna unui public mai larg. Trilogy 906i Phono Stage are o legătură strânsă cu sora sa ilustră, aducând performanță audiofilă autentică la un preț mai accesibil.

Cu cât un design este mai simplu; cu atât i se pun mai multe constrângeri. Este nevoie de abilitate și experiență reală pentru a menține performanța ridicată și costul scăzut. Fiecare element de circuit a fost atent evaluat, dezvoltat și analizat de către designerul Nic Poulson pentru a asigura cea mai înaltă performanță posibilă.

Trilogy 906i are o cale de semnal fără circuite integrate op-amp ieftine, disponibile. Etapele de câștig sunt Clasa A cu un singur capăt și complet discrete. Fiecare componentă individuală a fost aleasă numai pentru performanța sa audio.

Lățimea de bandă mare și topologia cu distorsiuni scăzute utilizează surse de curent active și blocuri de câștig cascode cu feedback global zero. Egalizarea RIAA este pasivă, implementată cu atenție cu componente de precizie. Un servo D.C. elimină nevoia de condensatori de ieșire de valoare mare, aducând câștiguri suplimentare de performanță.

Sursa de alimentare liniară integrală, cu zgomot redus, este specificată cu generozitate cu un transformator personalizat și condensatori rezervor de marcă de calitate. Nu există negi de perete generic, zgomotoși din punct de vedere electric aici.

Șinele de alimentare sunt reglate prin șunt. Deși numărul de componente este mai mare decât soluția IC de regulator de serie ieftină găsită de obicei aici, performanța lor este cu mult superioară.

Setările pentru gain MM sau MC și încărcarea completă a cartuşului sunt accesate prin comutatoarele de configurare de pe bază.

Trilogy 906i este fabricat manual exclusiv în Anglia. Carcasa solidă, personalizată, este finisată la același standard înalt ca toate celelalte produse Trilogy. Construit pentru a rezista cu materiale de calitate, finisaje frumoase și durabile și componente de marcă.

Trilogy 906i poate fi accesibil, dar 906i satisface toate așteptările Trilogy. Este o dovadă a valorilor de bază ale companiei noastre, îmbrățișând toate calitățile care fac vinilul atât de atrăgător. Face ca experiența de ascultare să fie implicată din punct de vedere fizic, emoțional și muzical. Cu alte cuvinte, o plăcere.

Size  140*220*48 (W*D*H)
Size including connectors  140*230*48 (W*D*H)
Packaged Size  240*350*85 (W*D*H)
Weight  1.7 Kg
Packaged Weight  2.3 Kg
Power consumption  4 Watts
Inputs  2 RCA phono sockets
Input Impedance  47KOhms (user adjustable)
Input Capacitance  100pF (user adjustable)
Gain  40dB or 60dB (user adjustable)
Frequency response (to RIAA curve)  20-20KHz +/- 0.25dB
Output impedance  150 Ohms
Phase  Phase correct (non inverting)

TRILOGY906I