fullscreen
fullscreen
Tangent PreAmp II
Tangent PreAmp II

Preamplificator stereo cu Bluetooth, iesire XLR, intrare Phono, amplificator de casti inclus

TANPREAMPIIB
Tangent
999,00 lei
cu TVA
Cantitate
Ultimele produse in stoc

Preamplificatoare
  Cel mai bun pret - Daca gasesti un pret mai bun contacteaza-ne pentru o oferta
  Livrare gratuita - Pentru comenzi in valoare de peste 500 lei
  Asistenta pentru instalare - Oferim gratuit asistenta pentru instalarea produselor

PreAmp II este un preamplificator de nouă generație și un plus natural la gama elegantă și populară Tangent de produse electronice compacte, de dimensiuni convenabile.

Cu fir sau fără fir

Ca partener perfect, Tangent PreAmp II oferă amplificatoarelor de putere mai multe surse sau pur și simplu adaugă o conexiune wireless la boxele tale active. Acest preamplificator versatil oferă două conexiuni de intrare prin cablu atât prin intrări AUX digitale optice, cât și analogice, precum și o opțiune fără fir Bluetooth care vă permite să transmiteți muzică de pe smartphone, tabletă sau computer.

Ideal pentru pickup

Pentru a face față renașterii și creșterii colecțiilor de vinil, pentru acest nou model PreAmp de a doua generație, Tangent a inclus o caracteristică integrată a modulului RIAA / Phono, astfel încât acum este posibil să utilizați acest preamplificator PreAmp II cu un pickup

XLR balansat

Un nou plus la Tangent PreAmp II este posibilitatea de a utiliza o conexiune balansata (XLR) pentru amplificatorul de putere, cum ar fi PowerAmpster II de la Tangent.

Căști

Tangent PreAmp II se adresează și celor care doresc să aducă sunet de calitate unei perechi de căști audiofile prin amplificatorul de căști încorporat. Conexiunea pentru căști este plasată convenabil în partea din față a preamplificatorului.

Subwoofer sau boxe active

PreAmp II oferă, de asemenea, mai multe opțiuni de ieșire, inclusiv o ieșire analogică și o conexiune XLR pentru conectarea unui amplificator sau a boxelor active. În plus, există o ieșire secundară pentru conectarea unui subwoofer pentru a îmbunătăți frecvențele joase ale sistemului dumneavoastră.

Preia controlul

De asemenea, este inclusă o telecomandă completa și, pentru un plus de confort, PreAmp II se poate trezi automat din standby, fie în sursa Bluetooth, fie în sursa AUX folosită anterior... așa că se va porni imediat ce începeți să redați muzică de la sursa respectiva.

Caracteristici

RIAA
Bluetooth 5.0 Aptx HD
Intrare digitală
XLR balansat
Ieșire căști
Intrare analogică
Telecomandă
Pornire automată (toate sursele)
Frecvența de eșantionare 192 kHz, 24 de biți

Input Bluetooth, 3.5 mm AUX (Mini Jack), Analog RCA, Phono input, Optical Digital In
Output Subwoofer Out, Analogue Out
Frequency 20Hz - 20 000Hz
Remote Control Yes
Standby <1W (EUP 2013)
Power Internal
Weight 1.72 / 2.00 KG
Product Dimensions 195 x 194 x 70 mm (without feet)
Carton Size 330 x 260 x 120 mm
DAC CIRRUS LOGIC CS4344

TANPREAMPIIB