fullscreen
fullscreen
fullscreen
fullscreen
Gold Note Pianosa
Gold Note Pianosa
Gold Note Pianosa
Gold Note Pianosa

Pickup high end, cu plinta curbata in forma catenara, din lemn de nuc masiv. Brat Gold Note B-5.1, fara doza premontata

GNPIANOSA
Gold Note
16.499,00 lei
cu TVA
Culoare: Walnut
Cantitate
In stoc

Pick-up
  Cel mai bun pret - Daca gasesti un pret mai bun contacteaza-ne pentru o oferta
  Livrare gratuita - Pentru comenzi in valoare de peste 299 lei
  Asistenta pentru instalare - Oferim gratuit asistenta pentru instalarea produselor

Atractia pickup-ului Pianosa funcționează prin aspectul său armonios și sunetul său extrem de bine echilibrat. Echilibrul este ceea ce distinge acest produs excepțional care se exprimă prin calitate artizanală și performanțe audio tehnice de înaltă clasă. Curbele subtile ale Pianosa intrigă ochiul și muzicalitatea acestuia confirmă faptul că spiritul italian stă în punctul în care atingi perfecțiunea. Pentru fiecare sistem high-end, adăugarea pickup-ului Pianosa are ca rezultat o sarbatoare muzicală de neuitat

Pianosa, cea mai recentă creație a gamei de pickup-uri italiene Gold Note, la fel ca Mediterraneo și Giglio, oferă o combinație unică de materiale de înaltă calitate și soluții tehnice rafinate pentru a obține cea mai pură execuție audio. Pasiunea pe care o depunde Gold Note în toate produsele definește fiecare efort depus pentru a proiecta fiecare detaliu cu cea mai mare grijă și atenție pentru a îmbunătăți performanțele pickup-ului.

Pianosa urmărește filozofia sonică experimentată cu modelele premium, profitând de experiența și cunoștințele pe care le-a dezvoltat Gold Note lucrând pe forme inovatoare și materiale de calitate. Rezultatul este un amestec perfect de tradiție și tehnologie, oferind cea mai bună experiență muzicală posibila.

Plinta curbată „catenară”, realizată din lemn de esență tare din nuc italian sau MDF lăcuit, este realizată manual de către cei mai buni meșteri producători de lemn italieni care tratează cu atenție fiecare piesă de lemn selectat, modelând miezul platoului rotativ. Soclul din lemn este cuplat cu un soclu din MDF gros de 20 mm și este întărit cu o placă din oțel inoxidabil de 3 mm pentru a oferi o rigiditate incredibilă. Rezultatul este o performanță audio care depășește orice așteptări și se descurcă admirabil in competitie cu pickup-uri mult mai scumpe.

Electronica ce controlează puterea de acționare a motorului sincron de 12V provine direct de la modelele emblematice pe care Gold Note  le-a reglat pentru materialele specifice alese pentru Pianosa. Rezultă un dispozitiv cu zero vibrații și un cuplu îmbunătățit care oferă cea mai mare dinamică și detaliile cele mai fine.

Pianosa dispune de un design de înaltă precizie al rulmentului / axului cu cea mai mică toleranță de cuplare disponibilă. Fusul rectificat este fabricat din oțel cromat întărit și se potrivește exact cu rulmentul cu bile cromat, atingând consistența perfectă de rotație cu zgomot redus.

Pachetul Pianosa include brațul  Gold Note B-5.1 și un capac transparent personalizat, cu balamale detașabile, pentru o îndepărtare ușoară.

Pickup-ul Pianosa vă permite să aduceți o bucată din Italia acasă la dvs, devenind în mod natural piesa centrală dorită a sistemului audio High-End

Wow & Flutter 0,1%
Rumble -77dB
Viteza 33⅓rpm sau 45rpm ±0,1%
Comutarea vitezei - electronic cu fine pitch control
Transmisie 70 shores rectified NBR belt
Motor 12 Volt High Torque synchronous
Platan 23mm Dampened Poly-Vinyl
Ax platan Split-Spindle™ clamping design
Lagar platan Chromed Steel 5mm ball bearing
Brat Gold Note B-5.1 (or opt. B-7 Ceramic)
Protectie praf - transparent with hinges
Alimentare: 18V output
Consum: max 20W
100-240V, 50/60Hz

Dimensiuni 425mm W 200mm H 360mm D
Greutate13.5Kg net, 18Kg boxed

Finisaje
Lower Plinth: Italian Walnut or Black Lacquered MDF 

Upper Plinth: Black Lacquered MDF 

Metal Parts: Black anodized aluminium (opt. Silver)
Platter: Black

UPGRADE 
PST-10 external inductive power supply for turntables
B-7 Ceramic tonearm

GNPIANOSA