fullscreen
fullscreen
Pro-Ject A2
Pro-Ject A2

Pickup complet automatic cu doza 2M Red

A2BLACK2MRED
Pro-Ject
5.899,00 lei
cu TVA
Cantitate
Stoc furnizor - necesita confirmare

Pick-up
  Cel mai bun pret - Daca gasesti un pret mai bun contacteaza-ne pentru o oferta
  Livrare gratuita - Pentru comenzi in valoare de peste 500 lei
  Asistenta pentru instalare - Oferim gratuit asistenta pentru instalarea produselor

Pro-Ject A2 continuă succesul pickup-urilor automate complet mecanice. Acum puteți selecta punctul de predare pentru 7" (single) sau 12" (LP-uri) pentru înregistrări de 45 RPM. Am adăugat, de asemenea, 78 RPM sistemului, permițându-vă să explorați vechile colecții de shellac. În mod tipic Pro-Ject, motorul este controlat electronic pentru cele mai precise și stabile viteze de redare. Apăsați Start și brațul este mutat automat la capătul din canelura înregistrării. Odată jucat, automatele sunt complet scoase din ecuație. Și pentru că automatele funcționează în întregime mecanic – nu sunt necesare electronice suplimentare – nu influențează sau degradează cu adevărat calitatea sunetului în timpul redării!

Noul șasiu principal din MDF greu este fabricat și proiectat în Austria și pictat manual cu atenție într-un finisaj luxos de 8 straturi negru mat. Oferă o bază foarte solidă pentru subșasiu și reduce spațiile goale pentru a evita rezonanțe. A2 folosește o construcție sub șasiu, în care brațul, rulmentul platanului și motorul sunt montate pe un subșasiu plutitor separat. Acest lucru izolează și mai mult toate elementele cele mai critice ale platoului și are avantaje deosebit de mari, atunci când difuzoarele sunt foarte aproape de platoul.

Am investit într-un nou top din aluminiu turnat sub presiune pentru întregul subșasiu și mecanism automat. Încercând să evităm piesele din plastic din designul automat original german, aceasta este prima dată în toți cei 50 de ani de existență când designul automat original a primit o îmbunătățire ca aceasta.

Pro-Ject A2 dispune de un braț din aluminiu de 8,3 inchi, cu masă ultra-uşoară, cu un tub de braț îmbunătățit. O potrivire perfectă pentru Ortofon 2M Red. Păstrăm răspunsul super rapid și toate detaliile tranzitorii cu multă microdinamică fină, în timp ce noul 2M Red adaugă multă căldură corporală și muzicală. Rulmentul brațului este fabricat acum din aluminiu și are o construcție cardanică cu 4 pini, cu rulmenți cu bile din oțel din propria noastră producție.

Pro-Ject A2 folosește un nou sistem pentru setarea forței de urmărire. Mai întâi nivelați brațul cu contragreutatea amortizată. Amortizarea contragreutății face brațul mai robust și decuplează contragreutatea reducând frecvențele de rezonanță. După aceea, forța de urmărire este setată prin rotirea unui cadran direct pe rulmentul brațului. Acest sistem este foarte rapid, precis și eficient și menține centrul de greutate direct deasupra centrului rulmentului. Antipatinaj pe bază de arc poate fi, de asemenea, reglat direct pe baza brațului.

Adăugând design-uri și idei Pro-Ject, am petrecut mult timp pe limbajul de design curat al lui A2. Veți vedea asemănări cu modelele emblematice ale industriei audio germane. Astăzi, credem că această abordare minimalistă este din nou foarte modernă. În cele din urmă, A2 vine cu cablul nostru fono Connect it E. Este un cablu semi-echilibrat, de capacitate redusă, cu ecranare superioară și unic în această clasă de preț.

Viteză: 33, 45, 78 (modificare electronică a vitezei)

Principiul de antrenare: transmisie prin curea, complet automată

Plato: platou din aluminiu amortizat

Wow & Flutter: 33: +/-0,14%; 45: +/-0,12%

Variatii de viteza: 33: +/-0,27%; 45: +/-0,22%

Semnal la zgomot: 74 dB

Braț: braț din aluminiu cu masă ultra-uşoară de 8,3”.

Lungimea efectivă a brațului: 211 mm

Consolă: 19,5 mm

Accesorii incluse: sursă de alimentare 15 V DC / 0,8 A, husă de praf, adaptor unic de 7 inchi, feltmat, cablu fono

Consum de energie: 1,5 W

dimensiuni produs: 430 x 150 x 365 mm

greutate neta: 7.30 kg

A2BLACK2MRED