fullscreen
Naim Solstice Special Edition

Pickup cu preamplificator phono si sursa de alimentare gama Solstice de la Naim

SOLSTICETURNTABLESE
Wharfedale
59.999,00 lei
cu TVA
Cantitate
Ultimele produse in stoc

Pick-up
  Cel mai bun pret - Daca gasesti un pret mai bun contacteaza-ne pentru o oferta
  Livrare gratuita - Pentru comenzi in valoare de peste 500 lei
  Asistenta pentru instalare - Oferim gratuit asistenta pentru instalarea produselor

Naim Audio a proiectat și realizat manual cu mândrie sisteme muzicale în orașul istoric englez Salisbury de aproape 50 de ani. Chiar în afara orașului se află Stonehenge, patrimoniul mondial, pietrele sale în picioare din neolitic încadră perfect mișcările soarelui. Nu a trebuit să căutăm departe pentru a numi inspirația pentru această ediție specială și nici nu a trebuit să ne abatem de la propria noastră moștenire: deși Solstice este prima noastră platană, venerăm vinilul încă de la geneza Naim, la sfârșitul anilor 1960.

Dacă îți place autenticitatea organică a vinilului, acum te poți bucura de el cu puritatea muzicală și pasiunea pe care doar un sistem Naim o poate oferi - bun venit într-un nou zori de zi pentru muzică.

Limitată la doar 500 de unități, această ediție specială include pickup Solstice, o versiune de ultimă generație a emblematicului braț Naim Aro, un cartuş Equinox MC, Phono Stage din seria Solstice, sursă de alimentare și set de accesorii la comandă. Pickup Solstice combină filozofiile de bază de design Naim, cum ar fi mai multe niveluri de decuplare mecanică, cu o celebrare a materialelor frumoase. Dispune de un rulment magnetic care susține un platou din aluminiu de masă mare, extrem de lustruit, cu un sistem unic de antrenare a motorului cu autocalibrare, care oferă meticulos sunetul Naim.

Pachetul ediție specială include și o carte comemorativă, plus albumul Naim Records True Stereo – o colecție curată de înregistrări True Stereo de calitate superbă, recent remasterizate pentru vinil.

SOLSTICETURNTABLESE