fullscreen
Pickup Cambridge Audio ALVA ST

Pickup cu preamplificator comutabil, Bluetooth inclus, doza MM

C11235K
2.999,00 lei
cu TVA
Cantitate
In stoc

Pick-up
  Cel mai bun pret - Daca gasesti un pret mai bun contacteaza-ne pentru o oferta
  Livrare gratuita - Pentru comenzi in valoare de peste 500 lei
  Asistenta pentru instalare - Oferim gratuit asistenta pentru instalarea produselor

Cambridge Audio Alva ST este pentru cei ce doresc sa asculte discuri la o calitate exceptionala - fara nevoia de a alege si imperechea componente suplimentare Alva ST pastreaza totul simplu cu doza preinstalata. Alva ST se conecteaza la aproape orice sistem audio, avand un etaj phono comutabil incorporat. Functioneaza in mod wireless cu sistemele de boxe Bluetooth.

Tehnologia Bluetooth aptX HD incorporata elibereaza alva de restul echipamentelor Hi-Fi. Cu libertatea de a plasa un pickup Alva pe orice suprafata plana, discurile tale sunt in centrul atentiei. Muzica poate fi redata catre orice kit Bluetooth, inclusiv casti, la o calitate Hi-Res de pana la 24bit/48kHz.

Cambridge Audio Alva ST dispune de un etaj phono incorporat, derivat de pe pickup-ul premiat Alva Duo pentru a dezvalui detalii incredibile de pe discurile preferate. Inseamna ca poti conecta Alva ST la orice amplificator sau sistem de boxe compatibil. Puteti dezactiva etajul phono in cazul in care amplificatorul dispune deja de unul.

Dupa ore de auditii, Cambridge Audio au selectat doza Moving Magnet Audio-Technica VM95E. Fara configurari complicate, veti putea reda viniluri in cateva minute. Acul eliptic are o suprafata de contact superioara, oferind un sunet grozav.

Operare: Manual
Antrenare: Curea
Pre Phono: Da
Alte caracteristici: Viteza: 33.3, 45 RPM
Platan din aluminiu turnat 645.3g
Audio Out: RCA Phono/Line Level (comutabil)
Bluetooth SBC/aptX/aptX HD
Doza Moving Magnet

Dimensiuni: 435 x 139 x 366.7mm (W x H x D)
Greutate: 9kg
Capac: Da
Bluetooth: Da

C11235K