fullscreen
Amplificator de casti si DAC AudioQuest DragonFly Red

DAC si amplificator de casti din gama DragonFly, compatibil cu fisiere MQA de inalta rezolutie

DRAGONFLYRED
Audioquest
949,00 lei
cu TVA
  Cel mai bun pret - Daca gasesti un pret mai bun contacteaza-ne pentru o oferta
  Livrare gratuita - Pentru comenzi in valoare de peste 500 lei
  Asistenta pentru instalare - Oferim gratuit asistenta pentru instalarea produselor

In timp ce DragonFly Black foloseste un amplificator de casti de inalta calitate si un control analogic al volumului, DragonFly Red include un amplificator pentru casti ESS mai avansat si un control de volum digital bit-perfect care se afla pe cipul DAC 9016 - o implementare sofisticata care ofera rosului o combinatie unica de putere si abordare asupra muzicii. DragonFly Black produce 1,2 volți - suficienta putere pentru a conduce cu succes toate circuitele de intrare ale preamplificatoarelor si o gama larga de casti eficiente de astazi. Avand o iesire mai mare de 2,1 volti, DragonFly Red este compatibila cu o gama mai larga de casti, incluzand modele cu consum redus de energie, cu eficienta scazuta.

ASCULTA TIDAL LA CALITATE MASTER ORIUNDE
DragonFly Black, Red si Cobalt accepta redarea Master (MQA) a celor de la TIDAL folosind iPhone-uri si telefoane intelingente de tip Android. Tehnologia MQA pliaza fisierele de inalta rezolutie in fisiere mai mici care pot fi transmise in timp real. In calitate de playere MQA, DragonFly Black, Red si Cobalt completeaza procesul de despachetare, permitand iubitorilor de muzica sa se bucure de o selectie mai larga de muzica de inalta rezolutie.

ASCULTA VASTUL CATALOG DE MUZICA EXTRAORDINARA LA CALITATE HI-FI DE PE QOBUZ
DragonFly Black, Red si Cobalt accepta redarea Qobuz de inalta rezolutie de pe iPhone-uri, telefoane inteligente de tip Android si computere MacOS si Windows. Qobuz transmite si descarca muzica in FLAC bit-perfect, cel mai utilizat format pentru masterizare si compresie, la rezolutii de pana la 24 de biti / 192kHz. Cu DragonFly Black, Red si Cobalt, ascultatorii se pot bucura de peste 40 de milioane de piese in rezolutie CD 16-bit si peste 2 milioane de fisiere rezolutie inalta.

SUNET NATURAL MINUNAT LA INDEMANA TA
Oricare ar fi muzica preferata, oriunde v-ati afla, un DragonFly USB  DAC de la AudioQuest ofera un sunet inspirator, dinamic si frumos pentru casti, difuzoare alimentate sau sisteme audio complete.

Cu un DragonFly, aprecierea si explorarea muzicii sunt nelimitate: conectati-va la un computer Apple sau Windows® sau conectati-va la un dispozitiv mobil iOS® sau Android. Redati videoclipuri YouTube sau Vimeo. Mergeti la vanatoare pe Bandcamp sau SoundCloud. Explorati liste de redare pe Spotify sau Pandora. Audio de inalta rezolutie de la Tidal sau Qobuz. Indiferent de preferintele muzicale, DragonFly ofera un sunet frumos, dezvaluind expresia emotionala si nuanta care fac muzica si filmele atat de placute

CAPABILITATI:

Reda toate tipurile de fisiere audio: de la MP3 la MQA si Inalta-Rezolutie
Compatibil cu Apple®  si Windows® 
Compatibil cu dispozitivele iOS (necesita Adaptor Camera Apple/Kit Conexiune)
Compatibil cu dispozitivele Android (necesita Dragon Tail sau alt Adaptor USB pentru dispozitive Android)
Redare MQA
Amplifica in mod direct castile
Iesirea fixa alimenteaza Preampul sau Receptorul AV
Transfer Asincron care asigura integritatea sincronizarii digitale

SPECIFICATII:

DragonFly Black si Red - Stare/Tipuri frecvente suportate (indicator de culoare LED): In Asteptare (Rsou), 44.1kHz (Verde), 48kHz (Albastru), 88.2kHz (Chihlmbar), 96kHz (Purpuriu), MQA (Violet)

Control Volum:64-pozitie, 64-bit, bit-perfect (versiunile Red, Cobalt)

Voltaj pe iesire: 2.1 (Red, Cobalt)

Amplificator Casti: ESS Sabre 9601 (Red, Cobalt)

Cip DAC: 32-bit ESS 9016cu filtru cu derulare rapida in faza minima (Red); 

Microcontroller: Microchip PIC32MX (Black, Red); 

Dimensiuni: 12mm Inaltime x 19mm latime x 62mm Lungime (Black, Red);

DRAGONFLYRED