fullscreen
Amplificator de casti si DAC AudioQuest DragonFly Black

DAC si amplificator de casti cu conectare USB A compatibil MQA de inalta rezolutie

DRAGONFLYBLKE
Audioquest
359,00 lei
cu TVA
  Cel mai bun pret - Daca gasesti un pret mai bun contacteaza-ne pentru o oferta
  Livrare gratuita - Pentru comenzi in valoare de peste 500 lei
  Asistenta pentru instalare - Oferim gratuit asistenta pentru instalarea produselor

In timp ce originalul DragonFly a definit piata pentru micro-DAC-uri, interfata sa USB il facea compatibil numai cu computere. Iubitorii de muzica au ravnit dupa o versiune mult mai portabila – una care putea fi folosita cu incredere cu smartpones si tablete Apple si Android. Suntem incantati sa prezentam noul DAC AudioQuest DragonFly Black. Convenabilitatea si performanta nu mai sunt mutual exclusive. Cu modelele DAC AudioQuest DragonFly Black, orice computer, laptop, tableta sau smartphone poate fi folosit ca un adevarat player de muzica de mare fidelitate. Acesta permite oricaror iubitori de muzica sa se bucure de un sunet frumos oriunde s-ar duce, oricand doresc. AudioQuest, Gordon Rankin si Microchip – un parteneriat frumos. Designerul AudioQuest si DragonFly Gordon Rankin a lucrat alaturi de Microchip Technology pentru a crea un nou microcontroller USB de mare performanta si viteza, ce ofera o ratie signal-to-noise imbunatatita si un consum de putere considerabil mai scazut. Noul microcontroller Microchip PIC32MX foloseste cu pana la 77% mai putin curent decat microcontrollerul predecesor si face posibila o compatibilitate adevarata intre smartphone-urile si tabletele Apple si Android. Mai mult, pur si simplu nu putem sa subliniem de ajuns importanta contributiilor lui Gordon Rankin la AudioQuest. Noile modele DragonFly intruchipeaza multe dintre cele mai inovative, creative si elegante solutii digitale-audio ale lui Gordon Rankin pana in ziua de azi.

Performanță digitală 32-Bit îmbunătățită

Pentru o performanță generală îmbunătățită, noile modele DAC AudioQuest DragonFly Black și Red încorporează de asemenea chip-uri DAC 32-bit ESS Sabre îmbunătățite − modelul 9010 pentru Black și 9016 de performanță mai mare pentru Red. Ambele folosesc o filtrare de fază minimă pentru un sunet natural detaliat și mai autentic. În timp ce DragonFly Black folosește același amp de căști de înaltă calitate și același control de volume analog găsite la DragonFly v1.2, modelul DragonFly Red include cel mai nou amp de căști ESS și un control digital de volum bit-perfect, situat chiar pe chip-ul DAC 9016 − o implementare sofisticată ce asigură fidelitate maximă, contrast dinamic și rație signal-to-noise optimă.

Modelul DAC AudioQuest DragonFly Black are un output de 1.2 volți − destulă putere pentru a alimenta cu succes circuitele de input ale tuturor preamplificatoarelor și o varietate mare de căști din ziua de azi. DragonFly Red are, în schimb, un output mai mare, de 2.1 volți, ceea ce-l face compatibil cu o selecșie mai mare de căști, inclusiv cu modelele de eficiență scăzută ce consumă multă putere.

În vreme ce chip-urile DAC pe care le-am selectat sunt uimitor de puternice și sofisticate, am limitat în mod intenționat capacitatea de procesare a modelelor DragonFly Black și Red la o rezoluție de 24-bit/96kHz. Acest lucru permite folosirea noilor modele la fel de simplă cum a fost dintotdeauna − sunt perfect compatibile cu PC-uri fără a fi nevoie să descărcați și instalați noi drivere.

Cel mai important, DragonFly este proiectat pentru a onora muzica pe care deja o aveți și o iubiți. Indiferent că ascultați pe Spotify, YouTube, Tidal, CD-uri sau fișiere de ultimă oră de mare rezoluție, DragonFly va oferi o experiență auditivă mult mai emoționantă și plăcută.

Aplicație desktop gratuită pentru upgrade de software (doar pentru modelele DragonFly Black și Red)
În plus, noile modele DragonFly vor beneficia de upgrade de soft printr-o aplicație desktop gratuită Windows sau OS X. Pe măsură ce noi dezvoltări se vor produce în aplicațiile de la music players, protocoale de streaming sau alte software-uri asociate, persoanele ce folosesc DragonFly vor putea încorpora aceste updates în dispozitivele lor deja existente.

Numai începutul
Introdus mediei la Consumer Electronics Show din 2016, modelele DAC AudioQuest Dragonfly Black și Red au fost numite Vedetele CES de către What Hi-Fi? Magazine. Dar acesta este numai începutul.

Suntem nerăbdători să construim conexiuni mult mai puternice și mai pline de însemnătate între iubitorii de muzică și artiștii, albumele, piesele și videoclipurile pe care le îndrăgesc. Dorința noastră este ca prin DragonFly Black, DragonFly Red și viitoarele produse digitale AudioQuest, din ce în ce mai multe persoane să se bucure de muzică frumoasă − oriunde s-ar duce, oricând și-ar dori.

Plays all music files: MP3 to high-res
Compatible with Apple and Windows PCs, as well as iOS and Android mobile devices (requires Apple Camera Adapter or Made for Android/OTG adaptor)
Drives headphones directly
Fixed output feeds preamp or AV receiver
Asynchronous transfer ensures digital timing integrity
Medium output (1.2 volts) drives a wide range of headphones
32-bit ESS 9010 DAC with minimum-phase filter
Analog volume control

DRAGONFLYBLKE