fullscreen
AudioQuest JitterBug

Filtru USB pentru eliminarea jitter-ului semnalului digital

AUDHC-AQ-JITTERBUGE
Audioquest
339,00 lei
cu TVA
Cantitate
Stoc furnizor - necesita confirmare

DAC-uri
  Cel mai bun pret - Daca gasesti un pret mai bun contacteaza-ne pentru o oferta
  Livrare gratuita - Pentru comenzi in valoare de peste 500 lei
  Asistenta pentru instalare - Oferim gratuit asistenta pentru instalarea produselor

Problema: Toate dispozitivele de calcul - laptopuri, smartphone-uri, dispozitive de stocare in retea atasata (unitati NAS), servere media, etc. - genereaza in mod inerent o cantitate semnificativa de zgomot si rezonante parazitare. In plus, calculatoarele contribuie cu o cantitate considerabila de poluare RFI si EMI pe caile de semnal - toate acestea pot gasi cu usurinta drumul pe cablurile USB si in sistemul dvs. audio. Acest zgomot si interferenta au multe efecte negative. Circuitul digital compromis de zgomot creste erorile de bruiaj si de pachet, ceea ce duce la o distorsiune care provoaca un sunet relativ plat si iritant. Circuitul analogic compromis de zgomot afecteaza, de asemenea, profunzimea, caldura si rezolutia sunetului.

Solutie: JitterBug-ul cu doua circuite de reducere poate masura curentii de zgomot nedorit si rezonantele parazitare. De asemenea, reduce erorile de pachet si de pachet (in unele cazuri, erorile de pachete sunt eliminate complet).

Rezultatul: sunet, muzica, dialog etc. mai clare si convingatoare. O experienta audio mai buna.

CIRCUITE DUALE DISCRETE DE DISIPARE A ZGOMOTULUI

Reduce zgomotul si sunetele care afecteaza atat datele cat si liniile de alimentare ale porturilor USB. Reduce masurabil bruiajul, curentii de zgomot nedorit si rezonantele parazitare. Uneori, erorile de pachete sunt eliminate complet. Imbunatateste contrastul, caldura si rezolutia dinamica.

 

AUDHC-AQ-JITTERBUGE