fullscreen
fullscreen
Tangent DAC II
Tangent DAC II

DAC hi-fi, cu Sabre ES9023, intrări digitale, coaxiale, optice și USB, AptX Bluetooth, preamplificator, amplificator pentru căști. 

TANDACII
Tangent
1.499,00 lei
cu TVA
Cantitate
Stoc furnizor - necesita confirmare

  Cel mai bun pret - Daca gasesti un pret mai bun contacteaza-ne pentru o oferta
  Livrare gratuita - Pentru comenzi in valoare de peste 500 lei
  Asistenta pentru instalare - Oferim gratuit asistenta pentru instalarea produselor

Vă prezentăm noul Tangent DAC II, un DAC hifi de înaltă calitate cu un DAC audio stereo premium Sabre ES9023 pe 24 de biți. Acest produs versatil este soluția perfectă pentru oricine are un amplificator tradițional, dar acum are nevoie de un preamplificator cu mai multe intrări digitale, inclusiv coaxial, digital optic și USB.

Dispunând de cea mai recentă tehnologie AptX Bluetooth, Tangent DAC II vă permite să redați muzică în flux de pe telefon sau de pe alte dispozitive audio compatibile de înaltă calitate. În plus, pentru cei care preferă o experiență de ascultare mai intimă, DAC II poate fi folosit și ca amplificator pentru căști dedicat.

Pe lângă capacitățile sale digitale impresionante, Tangent DAC II are și ieșiri echilibrate RCA și XLR, făcându-l un partener excelent pentru PowerAmpster II de la Tangent sau pentru alte amplificatoare de putere. Ca parte a popularei serie de electronice compacte de la Tangent, DAC II este construit pentru a rezista, cu o construcție robustă, de înaltă calitate și o sursă de alimentare încorporată, ca și restul seriei.

Tangent DAC II este, de asemenea, proiectat având în vedere confortul. Dispune de o interfață intuitivă, ușor de utilizat și un design compact și elegant, care nu va ocupa prea mult spațiu în casa sau biroul dvs. Indiferent dacă sunteți un pasionat de muzică sau doar doriți să vă actualizați configurația audio actuală, Tangent DAC II este o alegere excelentă pentru oricine cere cea mai bună calitate a sunetului.

Bluetooth 5.0 AptX-HD

Digital input 2 x optical digital toslink, 1 x coaxial, 1 x USB Audio

USB USB Audio input

Analogue output RCA & XLR Balanced Stereo Digital output 

Digital output 1 x Optical digital toslink 

Headphone output 1 x 6.35 mm, 1 x 3.5 mm 

Remote control Yes

DAC Sabre ES9023 24 Bit 192 kHz DSD 64/128/256/512 Stereo Audio DAC

Frequency response 20 Hz - 50 kHz

Signal/Noise ratio > 91 dBA

Auto ON (sources) All Sources

Power Supply Built-in 100 - 240 V

Auto OFF Yes - 15 min

Size (without feet) W195 x D194 x H70 mm Weight 

Weight 1,7 / 1,3 kg

Stand by consumption <0.50W (EuP 2013)

SKU TANDACII

EAN 5703959120786

TANDACII