fullscreen
fullscreen
Cambridge Audio Edge NQ
Cambridge Audio Edge NQ

Preamplificator / streamer Stereo, intrari digitale si analogice

C10927
21.999,00 lei
cu TVA
Cantitate
Stoc furnizor - necesita confirmare

DAC-uri
  Cel mai bun pret - Daca gasesti un pret mai bun contacteaza-ne pentru o oferta
  Livrare gratuita - Pentru comenzi in valoare de peste 500 lei
  Asistenta pentru instalare - Oferim gratuit asistenta pentru instalarea produselor

Detaliu uluitor, conexiuni multiple inclusiv Hdmi ARC, Chromecast, USB si un design impresionant propulseaza noul preamplificator Edge NQ in topul preferintelor pasionatilor 

Am pionierat utilizarea transformatoarelor toroidale în amplificatoare, ceea ce a dus la performanțe îmbunătățite la fiecare generatie. În Edge vom face un pas mai departe, folosind transformatoare toroidale twin simetrice opuse. Acest lucru anulează interferența electromagnetică oferind în același timp o putere remarcabilă și menținând o tonalitate consistentă, indiferent de volumul de ascultare.

Edge NQ se mândrește cu cea mai recentă versiune a modulului nostru de streaming premiat. Proiectat in-house în Marea Britanie, acesta dispune de un chipset nou mai rapid și de suport atât pentru fișierele 24bit / 192kHz, cât și pentru cele DSD128. Adăugarea aplicatiei Spotify Connect, Chromecast, AirPlay, Bluetooth aptX HD și radio prin Internet înseamnă că vă puteți bucura de muzică, indiferent de sursă.

Cu o multitudine de conexiuni, inclusiv coaxial digital, ARC (Audio Return Channel), USB și S / PDIF, inginerii noștri au asigurat că toate conținuturile dvs. digitale pot fi decodate si ascultate la cea mai buna calitate până la 32bit / 384kHz și DSD 256. Edge NQ oferă un sunet incredibil de transparent, detaliat, ritm, bas adanc si articulat.

Alte caracteristici: Raspuns in frecventa: 20Hz-20kHz +/- 0.1dB

CROSSTALK @ 1KHZ < -100dB

THD: <0.0008%, 20Hz – 20kHz, 1Vrms output

Dimensiuni: 120 x 460 x 405mm

Greutate: 10.2kg

Raport Semnal/zgomot: >103 dB

C10927