fullscreen
fullscreen
M2Tech Mitchell
M2Tech Mitchell

M2Tech Mitchell

Crossover activ extern, cu 6 filtre configurabile independent / cascada, pentru sisteme active multiamplificate

M2TECHMITCHELL
M2Tech
24.999,00 lei
cu TVA
Cantitate
Stoc furnizor - necesita confirmare

Crossover
  Cel mai bun pret - Daca gasesti un pret mai bun contacteaza-ne pentru o oferta
  Livrare gratuita - Pentru comenzi in valoare de peste 500 lei
  Asistenta pentru instalare - Oferim gratuit asistenta pentru instalarea produselor

Soluția finală pentru sistemele multi-amplificate cu crossover pur analog configurabil extern

Crossover -ul electronic analogic Mitchell este un dispozitiv de divizare a frecvenței incredibil de versatil, care poate fi configurat cu ușurință pentru a se potrivi practic cu orice sistem de boxe pentru multiamplificare.

Majoritatea boxelor folosesc o rețea pasivă (numită „Crossover”) pentru a împărți spectrul sonor, astfel încât fiecare driver să primească frecvențele corespunzătoare: frecvențe joase la woofer, frequncies mijlociu la nivel mediu și frecvențe înalte la Tweeter.

Crossover -ul pasiv este supus diverselor compromisuri care limitează performanța difuzorului. Singura soluție pentru a depăși efectul compromisurilor asupra sunetului difuzorului este să folosească în schimb un crossover activ, împreună cu un amplificator pentru fiecare șofer. Această metodă se numește „multiamplificare activă”.

Mitchell este prevăzut cu șase module de filtrare programabile pentru a obține o rețea de crossover stereo cu 3 căi sau o rețea mono cu 6 căi. Modulele din fiecare canal pot fi cascadate pentru a obține rețele de filtrare mai complexe cu costul unui număr redus de moduri.

Fiecare modul poate fi programat pentru a fi un filtru low pass, un filtru high pass sau un filtre band pass. Sunt furnizate filtre suplimentare de Notch și o caracteristică de rafturi (îmbunătățire a benzii sau atenuate), împreună cu un filtru all-pas pentru a efectua alinierea în fază. Fiecare modul poate fi programat în mod indipendant și fiecare nivel de ieșire și fază pot fi setate în mod independent.

Mitchell este configurat datorită unei conexiuni USB cu ajutorul unei aplicații care rulează pe computere Windows (versiuni Linux și Mac disponibile mai târziu), care permite o libertate totală în setarea diferitelor configurații ale fiecărui modul, precum și oferă suport pentru proiectarea filtrului diferitelor Tipuri: Butterworth, Chebishev, Bessel.

Mitchell este prevăzut atât cu intrări și ieșiri echilibrate și echilibrate. O intrare de declanșare permite pornire și oprire de către un alt dispozitiv. Mitchell este, de asemenea, prevăzut cu un receptor IR pentru a sesiza comanda ON/OFF de la alte dispozitive M2Tech. Funcționarea acestui IR primită este, de asemenea, programată de aplicație.

Inputs:

stereo single-ended (RCA)
stereo balanced AES/EBU (XLR)
trigger (jack 3.5mm)

Outputs:
3 x stereo single-ended (RCA)
composite stereo balanced (7P XLR), 3 x stereo balanced by stock adaptors

Cutoff frequencies: 50Hz to 15000Hz

Slopes:
Low-pass and high-pass: 6dB/Oct. to 30dB/Oct.
Band-pass: symetric 6-6dB/Oct. to 18-18dB/Oct. – asymetric 6-30dB/Oct. to 30-6dB/Oct.

Signal-to-Noise Ratio: 100dBA to 110dBA depending on configuration (single-ended, 1Vrms out)

THD+N: 0.015% @ 1Vrms out single-ended

Max Output Voltage:
9Vrms (single-ended)
18Vrms (balanced)

Input impedance:
47 kOhms (single-ended)
20 kOhms (balanced)

Supply voltage: 15VDC

Power Consumption:
12W (operational)
2W (standby)

Size: 200x200x50mm (wxdxh)

Weight: net 2kg (including ancillaries), gross 2.5kg

M2TECHMITCHELL

S-ar putea sa-ti placa