fullscreen
fullscreen
CD Player Audiolab 8300CDQ
CD Player Audiolab 8300CDQ

CD player cu DAC si preamplificare inclusa

AH-006942
Audiolab
7.499,00 lei
cu TVA
Culoare: Argintiu
Cantitate
Stoc furnizor - necesita confirmare

CD playere
  Cel mai bun pret - Daca gasesti un pret mai bun contacteaza-ne pentru o oferta
  Livrare gratuita - Pentru comenzi in valoare de peste 500 lei
  Asistenta pentru instalare - Oferim gratuit asistenta pentru instalarea produselor

CD player / DAC / Preamplificare. La această specificație, noul Audiolab 8300CDQ adaugă circuite preamplificatoare analogice de înaltă calitate, cuplate la trei perechi stereo de intrări RCA la nivel de linie pentru a conecta surse analogice. Circuitul preamplificatorului este menținut cât mai simplu posibil folosind componente de înaltă calitate pentru a menține puritatea semnalului, semnalele de intrare de linie trecând la o etapă de volum analogă de precizie. S-a depus mult efort în structura fizică a circuitelor 8300CDQ, protejând secțiunea sensibilă a preamplificatorului de interferențe de zgomot.

Trecând la următorul nivel, Audiolab 8300CDQ include acum tehnologia MQA, care vă permite să redați fișiere audio și fluxuri MQA, oferind sunetul înregistrării master originale.

MQA (Master Quality Authenticated) este o tehnologie britanică premiată care oferă sunetul înregistrării master originale. Fișierul principal MQA este complet autentificat și este suficient de mic pentru a fi transmis în flux sau descărcat.

• Mecanism de transport CD-uri cu slot-loading

Funcționare rapidă și design îngrijit, transportul CD-urilor cu încărcare prin slot al 8300CDQ oferă o fiabilitate excelentă. Un buffer digital de citire anticipată reduce erorile de citire a discurilor, permițând redarea CD-urilor zgâriate care nu pot fi citite de mecanismele convenționale. Stabilitatea ridicată a discului și susceptibilitatea scăzută la rezonanță contribuie la calitatea superbă a sunetului CD-ului 8300CDQ.

• Intrări digitale de înaltă rezoluție

Cinci intrări digitale includ 1x USB asincron și 4x S/PDIF (2x coaxiale și 2x optice). Audio digital de înaltă rezoluție este acceptat până la 32 de biți/384 kHz PCM și DSD256, iar compatibilitatea USB HID permite controlul fără driver al unui PC, Mac sau media player conectat.

• ESS Sabre DAC pe 32 de biți

Transportul CD-ului și intrările digitale alimentează o secțiune DAC cu un cip ESS Sabre32 Reference amplasat în inima sa, utilizând arhitectura HyperStream și Time Domain Jitter Eliminator de la ESS Technology pentru a oferi un zgomot ultra-scăzut și o gamă dinamică ridicată. Nicio companie nu știe mai multe despre a profita la maximum de această tehnologie DAC Delta-Sigma hibridă pe 32 de biți și opt canale, decât Audiolab; 8200CD și 8200CDQ au fost printre primele componente audio care le-au folosit și de atunci compania și-a îmbunătățit implementarea. Procesul de conversie implică 512 elemente DAC (256 pe canal) fiecare care operează la 84,672 MHz - toate sursele audio digitale, indiferent de rata de eșantionare, sunt supraeșantionate sau supraeșantionate la această frecvență.

• Reducere exemplificativă a jitterului

În jurul cipului DAC există măsuri extinse pentru a reduce jitterul (distorsiunea digitală) la niveluri extrem de scăzute. Dispunerea atentă a circuitelor și sursele de alimentare cu zgomot redus completează convertorul de frecvență de eșantionare brevetat Sabre32 al DAC și circuitul inteligent DPLL (Digital Phase Locked Loop), reducând radical erorile din domeniul temporal de la toate sursele de intrare digitale.

• Izolarea în domeniul timpului

În timp ce convertorul de frecvență de eșantionare Sabre32 elimină practic fluctuația din domeniul digital, artefactele externe induse de „domeniul analogic” cauzate de descoperirea RF, cuplarea PSU și așa mai departe vor afecta performanța sonoră a DAC-ului. Audiolab rezolvă această problemă prin circuitul său CATDA (Cascaded Asynchronous Time Domain Attenuator). Acest circuit izolează substratul DAC de artefactele dăunătoare din punct de vedere sonor care afectează datele de intrare digitale nesincrone. Pentru a obține cea mai bună performanță posibilă, sunt utilizate trei etape identice în cascadă - fiecare treaptă individuală oferă o izolare sporită, maximizând astfel performanța de sincronizare, chiar și la frecvențe RF mai mari.

• Filtre digitale selectabile

Pe măsură ce tehnologia de reproducere audio digitală a progresat, importanța caracteristicilor filtrelor digitale de reconstrucție a devenit mai apreciată. Audiolab 8300CDQ dispune de șapte filtre selectabile de utilizator pentru date audio PCM (inclusiv CD) și patru filtre cu ultrasunete pentru date DSD. Aceste setări permit utilizatorului să regleze performanța 8300CD în funcție de configurația sistemului, calitatea fișierului digital și gustul personal.

• Etape analogice de Clasa A discrete și sursă de alimentare sofisticată

Etapele de ieșire analogice și sursa de alimentare ale 8300CDQ sunt deosebit de bine specificate în căutarea excelenței sonice. Circuitul include un transformator toroidal mare, cu zgomot redus, o multitudine de condensatoare rezervor/netezire, un număr impresionant de cipuri de reglare și trepte analogice cu tranzistori discrete (în loc de op-amp) la ieșire cu impedanță ultra-scăzută pentru a conduce orice cablu. și orice încărcătură. Sursa de alimentare încorporează 29 de șine de alimentare reglate, inclusiv mai multe regulatoare cu zgomot ultra-scăzut, cu măsuri extinse împotriva contaminării sursei de alimentare și a cuplării încrucișate.

Finish Fine Textured Aluminium (Black / Silver)

Display POLED 128x64 pixels 2.7"

Standby Feature Yes

12V Trigger Yes

CD Mechanism Slot-Loading

DSD Compatible Yes (DSD64 / DSD128 / DSD256)

Disc Compatibility CD/CDR

DAC ESS Sabre32 9018 chip

Resolution 32 bits

Sampling Frequency Optical,Coaxial, AES: 32kHz - 192kHz

USB:32kHz - 384kHz(PCM) / DSD64, DSD128, DSD256

Maximum Sampling Frequency Optical,Coaxial, AES: 192kHz

USB: 384kHz (PCM) / 11.2M (DSD256)

Output Voltage 4.2Vrms ±0.1 (Balanced)

2.1Vrms ±0.1 (Unbalanced)

Output Impedance 10Ω

Total Harmonic Distortion (THD) <0.002% (1kHz, 0dB, 20Hz ~ 20kHz, A weighted)

Frequency Response 20Hz - 20kHz (± 0.2dB)

Signal to Noise Ratio (S/N) <-100dB A Weighted (Balanced)

<-98dB A Weighted (Unbalanced)

Dyanmic Range (A Weighted) >100dB (Balanced)

>98dB (Unbalanced)

Crosstalk (@1kHz) <-130dB (Balanced)

<-120dB (Unbalanced)

Standby Power Consumption <0.5W

Power Requirements 240V ~ 50 - 60Hz

230V ~ 50 - 60Hz

115V ~ 50 - 60Hz

100V ~ 50 - 60Hz

Dimension(mm) (W x H x D) 444 X 80 X 317

Carton size(mm) ( W X H X D) 500 x 140 x 455

Weight 6.0kg (Net)

7.5kg (Gross)

AH-006942