fullscreen
Casti Yamaha YH-5000SE

Casti high end over ear cu difuzor Orthodynamic, varf de gama Yamaha

YH5000SE
Yamaha
28.499,00 lei
cu TVA
Cantitate
In stoc

Casti Over Ear
  Cel mai bun pret - Daca gasesti un pret mai bun contacteaza-ne pentru o oferta
  Livrare gratuita - Pentru comenzi in valoare de peste 500 lei
  Asistenta pentru instalare - Oferim gratuit asistenta pentru instalarea produselor

Căștile emblematice Yamaha YH-5000SE combină tehnologii avansate pentru a crea un sunet de o calitate extraordinară. Aceasta este însăși esența aspirațiilor Yamaha, de a urmări un sunet care este întotdeauna adevărat și, prin urmare, am adus și cele mai bune materiale, exemplificate de driverul nostru unic și istoric ORTHODYNAMIC™, care a suferit și mai multe evoluții de-a lungul timpului. Pentru cei care caută apogeul absolut al sunetului adevărat în căști, soluția este aici.

Driverele ORTHODYNAMIC™ și carcasele de mare capacitate oferă sunet autentic cu reproducere fidelă pe întregul spectru sonor. Aceasta include toate instrumentele muzicale și vocea, la orice înălțime, fără a modifica calitatea tonală. Armoniile ies în evidență prin claritate, permițându-vă să vă bucurați de nuanțe din muzica pe care nu ați mai auzit-o până acum.

Carcasa mare detinuta de castile YH-5000SE care învăluie confortabil urechea are un volum acustic intern amplu. Are un design cu spatele deschis pentru a crea un flux de aer ideal, reducând astfel efectele adverse asupra diafragmei cu film subțire și prevenind reflexiile sunetului în interiorul cavității din spate. Acest lucru ajută la eliminarea rezonanței nedorite. Mai mult, am adoptat un filtru din oțel inoxidabil din țesătură olandeză simplă laminată, fabricat în Japonia, nou dezvoltat pentru a controla presiunea internă în carcasă, cu o proeminență în formă de arc dispusă în interiorul carcasei care funcționează ca un reflector. Aceste caracteristici ne-au permis să obținem o reproducere excepțional de realistă atât a sunetelor instrumentale, cât și a celor vocale și să controlăm în mod corespunzător aceste sunete pe parcursul atacului lor inițial și dezintegrarii finale.

Specificatii tehnice casti Yamaha YH-5000SE

Tip: Over Ear

Carcasa Open-back

Driver ORTHODYNAMIC (Planar magnetic)

Raspuns frecventa 5 Hz - 70 kHz

Sensibilitate (SPL) 98 dB/mW (at 1 kHz)

Greutate 320 g

Impedanta 34 Ω (at 1 kHz)

Accesorii Cable Unbalanced cable: 3.5 mm (with 6.3 mm screw-on adaptor), Balanced cable: 4.4 mm 5-pole plug

Earpad Leather: Sheep skin leather / PU leather, Suede: Ultrasuede

Altele Headphone stand: Dimension: W118 x H283 x L146 mm, Weight: Approx. 980 g, Material: Aluminum alloy / Copper alloy

YH5000SE