fullscreen
Casti Sport JBL Reflect Flow Pro

Casti in ear wireless, special construite pentru activitati sportive avand 30 ore de autonomie, cu anulare adaptiva a zgomotelor

JBLREFFLPROPBLK
JBL
799,00 lei
cu TVA
Culoare: Negru
Cantitate
Stoc furnizor - necesita confirmare

Casti In Ear
  Cel mai bun pret - Daca gasesti un pret mai bun contacteaza-ne pentru o oferta
  Livrare gratuita - Pentru comenzi in valoare de peste 500 lei
  Asistenta pentru instalare - Oferim gratuit asistenta pentru instalarea produselor

Anularea adaptivă a zgomotului cu Smart Ambient
Cu JBL Reflect Flow Pro auzi mai mult despre ceea ce vrei și mai puțin despre ceea ce nu vrei. Anularea adaptivă a zgomotului se ajustează automat sau prin aplicația My JBL Headphones pentru a controla distragerile și a stimula motivația. Smart Ambient vă ajută să vă simțiți în siguranță la plimbări și alergări sau vă permite să discutați cu un prieten în timp ce ascultați muzică.

JBL Signature Sound
Căștile JBL Reflect Flow Pro sună la fel de bine pe cât arată, utilizând drivere dinamice de 6,8 mm pentru a oferi un sunet JBL Signature incredibil, indiferent dacă vă aflați la birou sau vă antrenați într-un minunat în aer liber.

Apeluri perfecte, zero zgomot
Nu vă faceți griji că vocea voastră scădea atunci când sunteți afară, într-o mulțime sau alergați într-o zi cu vânt. Două microfoane care formează fascicul și un al treilea pentru suprimarea vântului vă asigură că veți rămâne conectat oriunde vă aflați, cu un sunet clar și fără defecțiuni audio pe ambele părți în timpul apelurilor cu JBL Reflect Flow Pro

Protecție IP68 și potrivire sigură
Izolarea extremă la apă și praf, IP68, înseamnă că antrenamentele pe uscat nu sunt transpirate în orice vreme sau condiții, dar la fel este și navigarea cu căștile tale JBL Reflect Pro sau clătirea lor după un antrenament, totul fără a pierde o bătaie. Conceput pentru a vă îmbunătăți performanța, căștile POWERFINS în 4 mărimi le păstrează în siguranță și confortabil în urechi.

30 de ore de autonomie cu încărcare wireless compatibilă cu Qi
Lucrați sau antrenați-vă din mers cu confortul încărcării wireless compatibile cu Qi a castilor JBL Reflect Flow Pro. Nimic nu te poate opri cu 10 ore de putere în căști și 20 de ore în carcasă pentru o conexiune perfectă toată ziua.

Obțineți ajutor doar folosind vocea
Obțineți ajutor de la asistentul dvs. vocal preferat folosind vocea sau printr-o atingere pe cască. Activați ANC sau Ambient Aware, verificați durata de viață a bateriei sau opriți JBL Reflect Flow Pro pur și simplu cu vocea cu Hey Google. Utilizați noua aplicație pentru căștile mele JBL pentru a vă seta cu ușurință asistenții vocali preferați.

Control tactil personalizabil cu acces total
Dacă primește un apel în timpul sesiunii de alergare sau de yoga, răspundeți sau respingeți-l printr-o simplă atingere a căștii. Angajați-vă asistentul vocal, porniți sau opriți muzica sau reglați volumul fiecărei căști cu o atingere rapidă sau descărcând aplicația gratuită pentru căștile mele JBL pentru a vă personaliza Reflect Flow Pro

Maximizați confortul pentru a îmbunătăți performanța
Ultimul lucru de care aveți nevoie este ca căștile JBL Reflect Flow Pro să vă rănească sau să cadă în timpul antrenamentului. Utilizați aplicația pentru căști JBL și funcția Check My Best Fit pentru a obține cea mai bună performanță a sunetului și confort maxim. Testând scurgerile de sunet în timpul utilizării căștilor, aplicația determină rapid când obțineți cea mai bună potrivire de la vârfurile pentru urechi.

Dual Connect + Sync
Din momentul în care deschideți carcasa, Dual Connect + Sync pornește procesul de sincronizare Bluetooth pentru o conexiune ultra-stabilă. În plus, puteți personaliza funcționalitatea fiecărei căști prin intermediul aplicației și utilizați unul sau ambele pentru a gestiona apelurile, muzica și Asistentul vocal, economisind bateria. În timp ce vă bucurați de muzică de la un boboc, celălalt rămâne în carcasă încărcându-se pentru distracție fără sfârșit!

Specificatii tehnice casti JBL Reflect Flow Pro

Driver Size: 6.8mm/0.27" Dynamic Driver
Power supply: 5V 1A
Earpiece: 7.2g per pc (14.4g combined)/ 0.016 lbs per pc (0.032 lbs combined)
Charging case: 61.5g/0.136 lbs
Headset battery type: Li-Polymer (85mA/3.7V)
Charging case battery type: Li-Polymer (540mA/3.85V)
Charging time: 2 hrs from empty
Wireless charging time: 3.5 hrs from empty
Music playtime with BT on and ANC off: up to 10 hrs
Music playtime with BT on and ANC on: up to 8 hrs
Frequency response: 20Hz – 20kHz
Impedance: 16 ohm
Sensitivity: 100 dB SPL@1 kHz
Maximum SPL: 94 dB
Microphone sensitivity: -38 dBV/Pa@1 KHz
Bluetooth version: 5.0
Bluetooth profile version: A2DP V1.3, AVRCP V1.6, HFP V1.7
Bluetooth transmitter frequency range: 2.4GHz – 2.4835GHz
Bluetooth transmitter power: 10dBm
Bluetooth transmitter modulation: GFSK, π/4 QPSK, 8DPSK
Maximum operation temperature: 45˚C

JBLREFFLPROPBLK

Fisa tehnica

Conexiune
Wireless
Noise Cancelling
Da