fullscreen
Black Rhodium Silver Groove RCA

Black Rhodium Silver Groove RCA

Cablu pentru pickup, fabricat in Anglia, lungime standard 1.25m

248425
Black Rhodium
6.699,00 lei
cu TVA
Cantitate
Stoc furnizor - necesita confirmare

Cabluri pick-up
  Cel mai bun pret - Daca gasesti un pret mai bun contacteaza-ne pentru o oferta
  Livrare gratuita - Pentru comenzi in valoare de peste 500 lei
  Asistenta pentru instalare - Oferim gratuit asistenta pentru instalarea produselor

Cablul Black Rhodium Silver Groove R RCA - RCA  este un cablu pentru conectarea unui pickup la un sistem de ultimă generație și va oferi proprietarilor o calitate remarcabilă a sunetului, care să se potrivească cu performanța sistemului lor de redare a muzicii.

Popularitatea din ce în ce mai mare a pickup-urilor echipate cu mufe  RCA a crescut cererea de cabluri de pickup conectate RCA, iar Black Rhodium a răspuns cu noul Silver Groove R.

Anterior, cablurile de pickup furnizate de Black Rhodium au fost proiectate folosind aceleași cabluri ca pentru versiunile DIN, dar cu conectori RCA. Dar dimensiunea mică a conectorilor DIN limitează designul dimensiunii cablului, iar cele mai recente cercetări indică faptul că limitează performanța și calitatea sunetului.

Noul cablu Silver Groove R RCA - RCA a fost proiectat de la zero pentru a oferi cea mai bună calitate a sunetului, fără limitarea dimensiunii mici a conectorului DIN.

Silver Groove R este echipat cu conectorii RCA exclusivi Graham Nalty GN4 placati cu rodiu, conceputi pentru a extrage maximum de informatii muzicale din conexiune. Avantajul placarii cu rodiu față de placarea cu aur este că adaugă un element suplimentar de emoție muzicii redate. O caracteristică specială a GN4 este pinul de contact în linie dreaptă pentru conexiunea „retur” pe care Black Rhodium îl consideră superioară conexiunii circumferențiale standard utilizate la majoritatea mufelor RCA.

Cablul Silver Groove R RCA - RCA este furnizat cu un cablu de împământare prevăzut nu numai cu conectori spada la ambele capete, ci și conectori RCA care pot fi conectați la prize RCA. Odată cu popularitatea tot mai mare a accesoriilor de împământare care folosesc conectori RCA și alți pentru conectarea la echipamente, considerăm acest lucru esențial la capătul amplificatorului.

La capătul dinspre pickup, conectorul RCA oferă posibilitatea ca adaptoarele DIN la RCA să fie alimentate printr-un cablu fără cutie de borne

Cablul Silver Groove R RCA - RCA este furnizat la o lungime standard de 1,25 m.

248425