fullscreen
fullscreen
fullscreen
fullscreen
Norstone Jura XLR
Norstone Jura XLR
Norstone Jura XLR
Norstone Jura XLR

Cablu stereo interconect balansat, gama premium Jura a producatorului Norstone

JURAXLR
Norstone
1.749,00 lei
cu TVA
Lungime: 1m
Cantitate
Ultimele produse in stoc

  Cel mai bun pret - Daca gasesti un pret mai bun contacteaza-ne pentru o oferta
  Livrare gratuita - Pentru comenzi in valoare de peste 500 lei
  Asistenta pentru instalare - Oferim gratuit asistenta pentru instalarea produselor

Cablul Norstone JURA XLR dispune de conectori metalici cu un contact din aliaj bronz-staniu și cupru teluriu placat cu aur de 24k. Folosește conductoare de cupru pur OFC 4N multicatenare  și o placare de suprafață din SPC (Silver Plated Copper).

Ecranarea sa triplă asigură o izolare perfectă de interferența electromagnetică și de radiofrecvență din jur (RFI și EMI). Această ecranare constă din conductori izolați cu foi de cupru-mylar, precum și un miez central umplut cu fibre de bumbac pentru a reduce micro-vibrațiile interne. La exterior este invelit intr-o folie groasa de aluminiu si PVC pentru o izolare periferica optima.

Conectori metalici cu aliaj de bronz-staniu și contacte din cupru teluriu placate cu aur de 24k pentru o conductivitate optimă și o stabilitate puternică a contactului.

Conductori OFC-SPC - 99,99% 4N (0,5 & 1,04 mm²) cu placare cu argint pur și izolați cu o manta de polietilenă foarte stabilă care optimizează transferul de frecvențe înalte și asigură păstrarea deplină a armonicilor superioare, un element crucial pentru menținerea timbrului.

Ecranare triplă pentru o izolare perfectă de interferența electromagnetică și de radiofrecvență din jur (RFI și EMI): conductori cald și reci ecranați cu foi de cupru-mylar, un miez central umplut cu fibre de bumbac pentru a minimiza micro-vibrațiile interne și o ecranare externă groasă din aluminiu și folie PVC pentru o izolare periferică optimă.

JURAXLR

Fisa tehnica

Tip mufe
XLR