fullscreen
Black Rhodium Overture S XLR

Cablu interconect balansat stereo calitate high end, fabricat in Anglia cu mufe XLR placate cu Rodiu

253721
Black Rhodium
7.499,00 lei
cu TVA
Lungime: 1m
Cantitate
Stoc furnizor - necesita confirmare

  Cel mai bun pret - Daca gasesti un pret mai bun contacteaza-ne pentru o oferta
  Livrare gratuita - Pentru comenzi in valoare de peste 500 lei
  Asistenta pentru instalare - Oferim gratuit asistenta pentru instalarea produselor

Black Rhodium Overture S XLR este un interconect audio balansat care se conectează între echipamentul sursă și amplificator sau între preamplificator și amplificatorul de putere echipat cu conectori XLR.

Overture S XLR este proiectat pentru sisteme muzicale de ultimă generație, unde gama sa dinamică largă și culoarea scăzută scot în evidență cel mai bun sunet din muzică. Overture S XLR are un preț foarte competitiv și este o alegere excelentă pentru a face upgrade de la cabluri la prețuri mai mici.

Pentru mulți iubitori de muzică, XLR-ul este preferat RCA, deoarece conexiunea balansata reduce cantitatea de interferențe externe care pot degrada calitatea sunetului. În plus, Overture S XLR este extrem de bine ecranat împotriva efectelor semnalelor radiofrecvenței externe și a câmpurilor electromagnetice. Este acoperit cu o împletitură neagră atractivă care este eficientă în amortizarea micro-vibrațiilor din interiorul cablului și reducerea efectelor vibrațiilor externe.

Overture S XLR este asamblat manual la fabrica Black Rhodium din Derby folosind materiale și piese atent selectate după o ascultare amănunțită.

Overture S XLR este echipat cu conectori XLR Black Rhodium care sunt placați cu Rodiu pentru o claritate sporită a sunetului.

Perechile stereo Overture S XLR sunt disponibile cu o lungime standard de 1 metru. Pot fi furnizate lungimi mai mari pentru a satisface cerințele clientului. Deoarece cablul trebuie să fie destul de rigid pentru a oferi calitatea promisă a sunetului, nu realizăm lungimi mai scurte de 1 metru.

253721

Fisa tehnica

Tip mufe
XLR