fullscreen
Black Rhodium Operetta XLR

Cablu interconect stereo balansat, fabricat in Anglia in lungimi standard de 1m si 1.5m

245726
Black Rhodium
4.199,00 lei
cu TVA
Lungime: 1m
Cantitate
Ultimele produse in stoc

  Cel mai bun pret - Daca gasesti un pret mai bun contacteaza-ne pentru o oferta
  Livrare gratuita - Pentru comenzi in valoare de peste 500 lei
  Asistenta pentru instalare - Oferim gratuit asistenta pentru instalarea produselor

Black Rhodium Operetta XLR este un interconect audio balansat care se conectează între echipamentul sursă și amplificator sau între preamplificator și amplificatorul de putere echipat cu conectori XLR.

Operetta XLR este proiectat pentru sisteme muzicale de înaltă calitate, în care calitatea înaltă și raportul calitate-preț merg mână în mână. Operetta XLR este, de asemenea, o alegere ideală de cablu atunci când faceți upgrade de la un cablu cu preț mai mic.

Pentru mulți iubitori de muzică, XLR sunt preferate fata de RCA, deoarece conexiunea balansata reduce cantitatea de interferențe externe care pot degrada calitatea sunetului. Operetta XLR este echipat cu materiale de ecranare suplimentare pentru a oferi o calitate a sunetului mai curată și mai clară pentru muzica ta.

Operetta XLR este acoperit cu o împletitură neagră atractivă, care este eficientă în amortizarea micro-vibrațiilor din cablu și reducerea efectelor vibrațiilor externe.

Operetta XLR este asamblat manual la fabrica din Anglia, folosind materiale atent selectate și piese alese după o ascultare amănunțită.

Operetta XLR este echipat cu conectori XLR placați cu aur pentru a preveni deteriorarea pinilor de conectare care cauzează distorsiuni muzicii.

Perechile stereo Operetta XLR sunt disponibile cu o lungime standard de 1 metru. Pot fi furnizate lungimi mai mari pentru a satisface cerințele clientului. Deoarece cablul trebuie să fie destul de rigid pentru a oferi calitatea promisă a sunetului, nu realizăm lungimi mai scurte de 1 metru.

245726

Fisa tehnica

Tip mufe
XLR