fullscreen
Black Rhodium Calypso S RCA

Cablu stereo interconect din noua gama S a producatorului britanic Black Rhodium, ecranat, mufat in fabrica 1m sau 1.5m perechea

242721
Black Rhodium
2.349,00 lei
cu TVA
Lungime: 1m
Cantitate
Stoc furnizor - necesita confirmare

  Cel mai bun pret - Daca gasesti un pret mai bun contacteaza-ne pentru o oferta
  Livrare gratuita - Pentru comenzi in valoare de peste 500 lei
  Asistenta pentru instalare - Oferim gratuit asistenta pentru instalarea produselor

Black Rhodium Calypso S este proiectat pentru utilizarea în echipamente audio de înaltă calitate, unde calitatea sunetului este o cerință extrem de importantă.

Designul lui Calypso S se bazează pe interconectul stereo foarte popular Calypso, dar sunetul său a fost îmbunătățit foarte eficient prin utilizarea unora dintre tehnologia high-end dezvoltată inițial pentru cablul de difuzoare premiat Charleston. Rezultatul este un cablu care oferă o claritate uimitoare a sunetului tuturor celor care îl folosesc, la un preț foarte rentabil.

Sunetul lui Calypso S este îmbunătățit și mai mult prin utilizarea mufelor RCA Graham Nalty GN4 extrem de eficiente. Aceste mufe dispun de remarcabilul pin de conectare la pământ „Contact în linie dreaptă”, care poate fi demonstrat că oferă un sunet mult mai clar decât mufele în care conexiunea de impamantare este realizată pe toată circumferința.

Calypso S este fabricat în lungimi standard de perechi de 1 m și perechi de 1,5 m. Alte lungimi pot fi furnizate la cerere

242721

Fisa tehnica

Tip mufe
RCA