fullscreen
Cablu Interconect Jack 3.5mm - 3.5mm Chord C-Jack

Cablu interconect stereo analog, cu mufe mini jack 3.5mm la ambele capete, mufat in fabrica

CJA1800
Chord
239,00 lei
cu TVA
Lungime: 0.75m
Cantitate
In stoc

  Cel mai bun pret - Daca gasesti un pret mai bun contacteaza-ne pentru o oferta
  Livrare gratuita - Pentru comenzi in valoare de peste 500 lei
  Asistenta pentru instalare - Oferim gratuit asistenta pentru instalarea produselor

Cablul audio C-Jack de la Chord este un cablu audio mini-jack (3,5 mm) de înaltă calitate, conceput pentru a aduce renumita calitate Chord Company oricărui dispozitiv cu o ieșire de linie de 3,5 mm. C-Jack conectează dispozitivele de zi cu zi, inclusiv telefoane, tablete, laptopuri, DAP-uri și multe altele, la sisteme audio de acasă, cu toate rafinamentele obișnuite ale companiei Chord.

În ciuda prețului său scăzut, C-Jack folosește multe tehnologii proprietare Chord Company, inclusiv râvnita tehnologie de ARAY, dezvoltată pentru prima dată pentru interconectarea Sarum T de la Chord. C-Jack folosește, de asemenea, același cablu de înaltă specificație găsit în interconexiunea C-line a multi-premiată a companiei Chord și este ecranat pentru a reduce captarea zgomotului de înaltă frecvență de la casele și spațiile aglomerate de Wi-Fi de astăzi.

Alte caracteristici includ mufe de înaltă calitate placate cu aur, un design mini-jack cu profil îngust (pentru prize de 3,5 mm greu accesibile) și o gamă de trei lungimi standard: 0,75 m, 1 m și 3 m.

C-Jack extinde gama populară de serie C a Chord Company, care oferă atât interconexiuni analogice, cât și digitale, inclusiv produse USB, HDMI și streaming, la prețuri eficiente, plus cabluri pentru boxe și subwoofer.

CJA1800

Fisa tehnica

Tip mufe
Mini jack 3.5mm