fullscreen
Cablu Interconect XLR Chord Signature Tuned ARAY

Cablu interconect stereo balansat cu conectori XLR, mufat in fabrica pe diverse lungimi standard

SIG1200
Chord
5.999,00 lei
cu TVA
Lungime: 1m
Cantitate
In stoc

  Cel mai bun pret - Daca gasesti un pret mai bun contacteaza-ne pentru o oferta
  Livrare gratuita - Pentru comenzi in valoare de peste 500 lei
  Asistenta pentru instalare - Oferim gratuit asistenta pentru instalarea produselor

Folosirea de conductori identici pentru semnal si retur este cea mai usoare cale pentru imbunatatirea performantei unui cablu audio, procedura care se practica de multi ani. Cu la multe cabluri XLR, cele doua fire de semnal ajung sa fie utilizate pentru a transporta semnalele la cald (in faza) si la rece (in afara fazei), in timp ce conexiunea la pamant / retur se face prin intermediul protectiei.

Credem ca exista o cale mai buna, astfel, se adauga un al treilea conductor identic pentru a transporta semnalul impamantare / intoarcere. In acest fel, se scoate izolatia din circuit si, astfel, putem reduce serios interferentele nedorite.

Toate cablurile Chord analogice XLR sunt construite astfel. Se foloseste geometria de Tuning Aray ARAY, precum impletitura neagra de protectie si conectorii Neutrik XLR placati cu argint. Folosind ecranare separata pe toate cele trei conductoare precum si geometria Tuning ARAY, am reusit sa producem un cablu XLR neutru si cu un timbru muzical transparent. In cazul in care exista atat conexiuni RCA, dar si XLR, puteti face o comparatie intre Signature XLR cat si RCA Tuned ARAY.

SIG1200

Fisa tehnica

Tip mufe
XLR