fullscreen
Black Rhodium Toccata S Digital

Cablu digital coaxial 75 Ohm high end, cu mufe RCA sau BNC, lungime standard 1m

364710
Black Rhodium
6.749,00 lei
cu TVA
Cantitate
Stoc furnizor - necesita confirmare

Cabluri digitale
  Cel mai bun pret - Daca gasesti un pret mai bun contacteaza-ne pentru o oferta
  Livrare gratuita - Pentru comenzi in valoare de peste 500 lei
  Asistenta pentru instalare - Oferim gratuit asistenta pentru instalarea produselor

Cablul digital Toccata 75 Ohm Ultra Low Noise este proiectat pentru utilizarea între transporturile de CD și convertoarele digital-analog

Toccata 75 Ohm Ultra Low Noise digital este proiectat pentru a extrage cea mai bună calitate a sunetului din sistemele de redare muzicale de vârf. Va oferi o creștere foarte impresionantă a calității sunetului atunci când este utilizat pentru a actualiza un cablu existent.

Toccata 75 Ohm Very Low Noise digital este realizat dintr-un cablu coaxial de 75 Ohm de foarte înaltă calitate, care este prevăzut cu un nivel mai ridicat de ecranare RFI și EMI decât Operetta pentru a oferi un sunet mult mai natural, cu un fundal și mai silentios.

Toccata 75 Ohm digital cu zgomot foarte scăzut poate fi furnizat cu o alegere între terminații RCA la RCA sau BNC la BNC.

Toccata 75 Ohm Low Noise RCA este echipat cu mufe Graham Nalty Straight Line Contact GN4 RCA. Contactul în linie dreaptă dintre conductorul de retur și priză a fost ales din testele de ascultare care au arătat că conectorii de contact în linie dreaptă pot oferi o creștere mare a calității sunetului în comparație cu conectorii de înaltă calitate cu o conexiune circumferențială a conductorului de retur. Fișele GN4 sunt placate cu rodiu. În testele de ascultare, conectorii placați cu rodiu oferă un sunet mai curat decât aurul, care poate adăuga emoție prezentării muzicii.

Toccata 75 Ohm Low Noise BNC digital este terminat cu noii conectori Black Rhodium BNC echipați cu pini placați cu aur pentru o viață lungă, fără a se deteriora.

364710

Fisa tehnica

Tip cablu digital
Coaxial