fullscreen
Black Rhodium Operetta Digital

Cablu digital coaxial RCA, impedanta 75 Ohm, calitate high end, ecranat, mufat cu conectori RCA placati cu Argint

245621
Black Rhodium
1.849,00 lei
cu TVA
Lungime: 1m
Cantitate
Stoc furnizor - necesita confirmare

Cabluri digitale
  Cel mai bun pret - Daca gasesti un pret mai bun contacteaza-ne pentru o oferta
  Livrare gratuita - Pentru comenzi in valoare de peste 500 lei
  Asistenta pentru instalare - Oferim gratuit asistenta pentru instalarea produselor

Cablul digital Black Rhodium Operetta 75 Ohm Low Noise se conectează de la mufa de ieșire digitală coaxială a unui CD player sau streamer si intrarea digitală a unui convertor digital-analogic.

Cablul audio digital Operetta de 75 ohmi Low Noise este destinat echipamentelor audio cu o calitate a sunetului peste medie pentru a oferi cele mai multe beneficii din utilizarea unui DAC separat. Cablul audio digital OPERETTA 75 Ohm cu zgomot redus Este, de asemenea, ideal pentru modernizarea sistemelor cu transport CD separat și DAC. Oferă un nivel de zgomot mai scăzut la calitatea sunetului față de Allegro S.

Operetta 75 Ohm Low Noise Digital este asamblat manual la fabrica Black Rhodium din Derby folosind piese și materiale de înaltă calitate, Designul se bazează pe o muncă foarte extinsă de cercetare și audiție a cablurilor de testare efectuate pentru a dezvolta o calitate audio digitala superioară. Operetta Digital are un design simplificat pentru a atrage un public mai larg de la prețul său mai scăzut și mai competitiv.

Operetta 75 Ohm Low Noise Digital folosește conductori placați cu argint, pentru o transmisie maximă a frecvențelor înalte, închise într-un material dielectric cu pierderi reduse. Acesta este apoi acoperit de un strat conductiv pentru a preveni microfonia și ecranat într-o împletitură de cupru placată cu argint. Un înveliș de plastic acoperă ecranul. Se aplică un screening suplimentar pentru a reduce efectele EMI și RFI. Întregul cablu este acoperit cu o împletitură neagră atractivă care atenuează și vibrațiile nedorite. O etichetă termocontractabilă imprimată definește direcția cablului citind de la CD la DAC.

245621

Fisa tehnica

Tip cablu digital
Coaxial