fullscreen
Black Rhodium Allegro S Digital

Cablu digital coaxial cu conectori RCA placati cu aur, ecranaj special, fabricat in Anglia. Impedanta 75 Ohm

365112
Black Rhodium
1.099,00 lei
cu TVA
Lungime: 1m
Cantitate
Stoc furnizor - necesita confirmare

Cabluri digitale
  Cel mai bun pret - Daca gasesti un pret mai bun contacteaza-ne pentru o oferta
  Livrare gratuita - Pentru comenzi in valoare de peste 500 lei
  Asistenta pentru instalare - Oferim gratuit asistenta pentru instalarea produselor

Allegro S 75 Ohm Low Noise digital se conectează de la mufa de ieșire digitală coaxială a unui CD player sau streamer la intrarea digitală a unui convertor digital analog.

Allegro S 75 Ohm Low Noise digital este o alegere ideală pentru sistemele muzicale de înaltă calitate în intervalele de preț medii și pentru modernizarea unui sistem existent

Allegro S 75 Ohm Low Noise este realizat dintr-un cablu ecranat de impedanță de 75 Ohm și este prevăzut cu un ecran metalic împletit suplimentar pentru a reduce interferența de frecvență radio și pentru a îmbunătăți calitatea sunetului. Este acoperit cu o împletitură neagră atractivă care atenuează micro-vibrațiile din cablu.

Allegro S 75 Ohm Low Noise RCA digital este terminat cu mufe RCA placate cu aur Graham Nalty GN3 special concepute. O caracteristică specială a mufelor este conexiunea de retur „Conexiune pe linie dreaptă”, care s-a demonstrat că oferă un sunet mai curat și mai clar decât mufele cu conexiune circumferențială completă. Allegro S 75 Ohm Low Noise RCA digital este echipat cu mufe marcate cu roșu și alb la capete pentru a menține stocurile egale de ambele culori și, de asemenea, acționează ca un ajutor de memorie pentru direcția la atașarea cablului.

365112

Fisa tehnica

Tip cablu digital
Coaxial