fullscreen
Cablu HDMI 8k (48 Gbps) Chord Clearway

Cablui digital HDMI cu standard de pana la 8K si viteza de transmisie date pana la 48Gbps

CLE2800
Chord
359,00 lei
cu TVA
Lungime: 0.75m
Cantitate
In stoc

Cabluri digitale
  Cel mai bun pret - Daca gasesti un pret mai bun contacteaza-ne pentru o oferta
  Livrare gratuita - Pentru comenzi in valoare de peste 500 lei
  Asistenta pentru instalare - Oferim gratuit asistenta pentru instalarea produselor

Cablul HDMI Clearway de la Chord Company duce materialele și ecranarea la următorul nivel, cu mufe ecranate cu zinc, lățime de bandă sporită și conductoare mai groase de cupru de înaltă calitate acoperite cu o izolație de polietilenă spumă.

Cinci perechi de conductori sunt ecranate individual în interior, cu pachetul general protejat suplimentar de un ecran exterior dublu din folie de aluminiu. O completare demnă la gama premiată Clearway.

Lungimile: 0.75m, 1.5m, 2m, 3m suportă 8K la 60Hz, 4K la 120Hz, 48GBps, Dynamic HDR, HDCP2.2, eARC, 3D și toate formatele audio HDMI.

Lungimile: 5m 8m 10m suportă 4K2K, 60Hz 18GBps HDR, HDCP2.2, Deep Colour, Ethernet/retur audio, 1080p, 3D și toate formatele audio HDMI.

Standardul de performanță HDMI este unul dintre cele mai rapide din industria noastră. Cablurile HDMI (High Definition Multimedia Interface) transportă semnale de înaltă frecvență alături de o sursă electrică de 5 volți DC. Aceste interconexiuni complexe multifuncționale tind să fie mai lungi decât majoritatea celorlalte cabluri dintr-un sistem, cu posibila excepție a cablurilor pentru boxe.

Casa de înaltă tehnologie de astăzi conține multe dispozitive care produc zgomot de înaltă frecvență (HF). Cablurile acționează adesea ca antene care captează acest zgomot. Din păcate, cu cât cablul este mai lung, cu atât devine o antenă mai bună. Aceste semnale nedorite de înaltă frecvență pot pătrunde în cablurile neprotejate și pot ajunge la ground-ul semnalului. Pentru a păstra aceste semnale delicate, toate cablurile HDMI Chord Company au ecran HF de înaltă eficiență pentru a minimiza captarea zgomotului.

CLE2800

Fisa tehnica

Tip cablu digital
HDMI