fullscreen
Cablu USB A-B Chord Epic

Cablu digital USB cu mufe tip A-B placate cu Argint, lungimi standard mufat in fabrica din Anglia

EPI2301
Chord
2.399,00 lei
cu TVA
Lungime: 1m
Cantitate
Stoc furnizor - necesita confirmare

Cabluri digitale
  Cel mai bun pret - Daca gasesti un pret mai bun contacteaza-ne pentru o oferta
  Livrare gratuita - Pentru comenzi in valoare de peste 500 lei
  Asistenta pentru instalare - Oferim gratuit asistenta pentru instalarea produselor

Cablul USB Chord Epic reduce diferenta de performanta existenta intre cablurile Shawline si Signature USB prezentand conceptul nostru unic de tuner ARAY. Este construit intr-o maniera foarte asemanatoare cu Signature Super ARAY USB si, in timp ce conductorii sunt usor diferiti, in aproape toate celelalte aspecte se aplica aceeasi filozofie de design.

Epic USB contine patru conductori (dintre care doi sunt ecranati individual), conductori de cupru placati cu argint imbunatatite eficient precum si izolatie PTFE supradimensionata. Impamantarea este protejata in continuare de zgomotele de inalta frecventa cu un ecran impletit in doua straturi.

Acest cablu beneficiaza, de asemenea, de conectorii USB rafinati (tip A si B), placati cu argint conform specificațiilor noastre din Marea Britanie. Aceste modificari contribuie la imbunatatiri semnificative ale performantei si stabilim un nou standard pentru acest nivel de cablu USB. Ca si cablul de streaming Epic, Epic USB va poate ajuta sistemul sa sune mai coerent, implicat si detaliat din punct de vedere muzical.

EPI2301

Fisa tehnica

Tip cablu digital
USB