fullscreen
Cablu boxe Audioquest Rocket 11

Cablu boxe bulk, sectiune 2 x 1.83mm2, fara conectori. Pretul este pentru 1m liniar

ROCK11164B
Audioquest
89,00 lei
cu TVA
Culoare: Negru
Cantitate
Stoc furnizor - necesita confirmare

Cabluri boxe
  Cel mai bun pret - Daca gasesti un pret mai bun contacteaza-ne pentru o oferta
  Livrare gratuita - Pentru comenzi in valoare de peste 500 lei
  Asistenta pentru instalare - Oferim gratuit asistenta pentru instalarea produselor

Rocket 11 este un cablu ideal pentru o configuratie de tip Full Range sau  Single-BiWire. Single-BiWire va permite sa optimizati performanta atunci cand difuzoarele au intrari separate de Bass si Treble.

BiWiring reduce distorsiunea cablului - eliminarea energiei mare pentru Bass din cablul care transporta Treble-ul, care este mai delicat, este ca si cum ai scoate valurile din apa cand tu (Treble) incerci sa inoti. Autonomia magnetica a jumatatiilor separate ale Rocket 11 maximizeaza avantajul BiWire.

Conductoarele concentrice semi-solide sunt o alternativa de performanta cu mult superioara la conductoarele fara fir, tipice. Conductorii concentrati semi-solizi folosesc fire mai putine, mai mari, care nu isi schimba pozitia in lungimea cablului. Firele mentin relatii fixe, rigide, reducand distorsiunea, imbunatatind rezolutia si dinamica si minimalizand in mare masura duritatea si confuzia datorate interactiunii acestora.

Cuprul cu granulatie lunga are mai putini oxizi in materialul conductor, mai putine impuritati si o performanta definitiv mai buna decat cupru standard OFHC.

Geometrie dubla cu inductanta scazuta: un cablu „normal” pentru boxe are o inductanta destul de ridicata, eliminand energia de-a lungul timpului si care face ca sunetul sa fie obositor si nefocalizat. Cei doi conductori din fiecare jumatate al lui Rocket 11 ofera o inductanta mai mica, o claritate mai mare si o extensie superioara a frecventei bass-to-treble.

Caracteristici:

CONDUCTORI CONCENTRICI SEMI-SOLIZI DIN CUPRU CU GRANULATIE LUNGA (LGC)
Intr-un cablu cu mai multe filre conventionale, distorsiunea cauzata de interactiunea catenelor electrice si magnetice este agravata pe masura ce fiecare catena isi schimba pozitia in cadrul pachetului. Intr-un cablu concentrat semi-solid AudioQuest, firele din pachet isi mentin relatiile fixe, reducand semnificativ distorsiunea. Cuprul cu granulatie lunga (LGC) permite un sunet mai neted si mai clar decat cablurile construite din cupru obisnuit OFHC (de inalta conductivitate fara oxigen). LGC are mai putini oxizi in materialul conductor, mai putine impuritati si o performanta definitiv mai buna.

GEOMETRIE DUBLA CU INDUCTANTA SCAZUTA A PERECHII RASUCITE
Un cablu tipic de boxe cu conductoare paralele are o inductanta destul de ridicata, care consuma energie de-a lungul timpului, ceea ce duce la un sunet obositor si nefocalizat. In Rocket 11, cei doi conductori din fiecare jumatate a cablului sunt rasuciti unul in jurul celuilalt, oferind o inductanta mai mica, o claritate mai mare si o extensie superioara a frecventei bass-to-treble.

IDEAL PENTRU CONFIGURATII FULL-RANGE SAU SINGLE-BIWIRE
Foloseste Rocket 11 drept un cablu Full-Range, cu conductori rosii (+) si negrii (-) grupati impreuna sau, atunci cand difuzoarele ofera intrari separate pentru bas si treble, optimizand in continuare performanta sistemului prin Bi-Wiring.

ROCK11164B