fullscreen
Black Rhodium Flamenco

Cablu de boxe ultra high end, fabricat in Anglia - varful gamei Black Rhodium. Conectori tip locking placati cu rodiu

140612
Black Rhodium
44.900,00 lei
cu TVA
Lungime: 2 x 3m
Cantitate
Stoc furnizor - necesita confirmare

Cabluri boxe
  Cel mai bun pret - Daca gasesti un pret mai bun contacteaza-ne pentru o oferta
  Livrare gratuita - Pentru comenzi in valoare de peste 500 lei
  Asistenta pentru instalare - Oferim gratuit asistenta pentru instalarea produselor

Black Rhodium a proiectat cablul  Flamenco de la zero pentru a minimiza toate tipurile de distorsiuni care pot influența calitatea sunetului unui cablu de boxe, cu multe tehnici de inginerie pentru „eliminare a distorsiunii” proprietare Black Rhodium.

După ce a proiectat cu succes cablul Charleston, Black Rhodium a fost interesat să vadă dacă calitatea sunetului Charleston ar putea fi îmbunătățită în continuare folosind experiența și cunoștințele dobândite în dezvoltarea interconexiunilor și a cablurilor de alimentare care au urmat modelului Charleston.

Design FLAMENCO

Pentru a construi Flamenco, Black Rhodium a început cu conductori de TREI ori mai mari decât secțiunea Charleston și a aplicat de mai mult de două ori mai mult material de ecranare împotriva interferențelor de radiofrecvență și a câmpurilor magnetice.

Testele de ascultare efectuate de Black Rhodium au arătat că modelul Charleston ar putea fi îmbunătățit prin aplicarea în continuare a tehnicilor de proiectare care au făcut ca Charlestonul să aibă un succes atât de mare.

Basul este mai profund și mai plin, în timp ce notele înalte si mediile se ofera in mod mai natural, cu mult mai puțin sentiment de congestie.

Conectori de blocare placați cu rodiu

Cablurile pentru difuzoare FLAMENCO sunt terminate cu mufe placate cu rodiu Black Rhodium Locking.

Placarea cu rodiu este aplicată pe dopurile de blocare pentru a asigura menținerea unui contact mai curat și mai puțin corodat între banana și borne, iar efectul său este un sunet mult mai viu și mai incitant in muzică.

Securitatea suplimentară a conexiunii dintre banana și terminal este obținută prin rotirea capacului șurubului. Acest lucru creează o conexiune foarte puternică, care nu este ușor îndepărtată prin forță.

Flamenco poate fi realizat în lungimi de la 2m până la 6m perechi la comanda

Specificații Black Rhodium FLAMENCO

• Conductori din cupru placat cu argint tratat criogenic DCT++
• Ecran împletit și amortizare a vibrațiilor pe toată lungimea sa
• mufe cu sistem de blocare placate cu rodiu de 4 mm
• Cablu asamblat manual în Anglia
• Greutatea perechii terminate de 3m 8KG

140612