fullscreen
fullscreen
Black Rhodium Charleston DCT++ CS
Black Rhodium Charleston DCT++ CS

Cablu de boxe high end fabricat in Anglia, mufat in fabrica in lungimi standard 2 x 3m sau 2 x 5m

140413
Black Rhodium
28.000,00 lei
cu TVA
Lungime: 2 x 3m
Cantitate
Stoc furnizor - necesita confirmare

Cabluri boxe
  Cel mai bun pret - Daca gasesti un pret mai bun contacteaza-ne pentru o oferta
  Livrare gratuita - Pentru comenzi in valoare de peste 500 lei
  Asistenta pentru instalare - Oferim gratuit asistenta pentru instalarea produselor

Cablul de boxe Black Rhodium Charleston se conectează între bornele de ieșire ale unui amplificator audio stereo și bornele de intrare ale unei perechi de boxe.

Colorarea scăzută și claritatea extremă a cablului Charleston vor oferi o calitate superlativă a sunetului pentru a se potrivi cu cele mai bune și mai scumpe sisteme muzicale. Fiecare sistem de redare muzicală va beneficia de pe urma instalării Charleston, care este o actualizare extrem de eficientă a sunetului peste cabluri la prețuri mai mici.

Charleston este asamblat manual la fabrica Black Rhodium din Derby - Anglia folosind componente de cea mai bună calitate. Cablul Charleston a fost proiectat respectând principiile științifice ale legilor fizicii. Aceste legi demonstrează efectele care modifică curentul electric dintr-un cablu, astfel încât acesta distorsionează sunetul și, în cele din urmă, vă limitează aprecierea muzicii.

Black Rhodium a aplicat mai multe tehnici de inginerie pentru a limita aceste distorsiuni pentru a produce un cablu care redă muzica in cel mai performant mod posibil.

DCT++ este un procedeu de criogenare in faze repetate, pentru a obtine o calitate superioara a conductorilor. In mod suplimentar este aplicata tehnica de imbunatatire Crystal Sound CS

140413