fullscreen
Black Rhodium Polka S

Cablu de boxe fabricat in Anglia, mufat in fabrica la lungimi standard 2 x 3m sau 2 x 5m

114913
Black Rhodium
8.999,00 lei
cu TVA
Lungime: 2 x 3m
Cantitate
Stoc furnizor - necesita confirmare

Cabluri boxe
  Cel mai bun pret - Daca gasesti un pret mai bun contacteaza-ne pentru o oferta
  Livrare gratuita - Pentru comenzi in valoare de peste 500 lei
  Asistenta pentru instalare - Oferim gratuit asistenta pentru instalarea produselor

Cablul de boxe Black Rhodium Polka S se conectează între bornele de ieșire ale unui amplificator audio și bornele de intrare ale boxelor, recomandat pentru sisteme high end.

Black Rhodium Polka S este proiectat pentru sisteme muzicale de ultimă generație, unde doriți o calitate foarte bună a sunetului la un preț foarte competitiv. Polka S este, de asemenea, un upgrade extrem de eficient pentru cabluri la prețuri mai mici.

Polka S este asamblat manual la fabrica Black Rhodium din Derby, Anglia. Polka S folosește materiale care au fost alese cu grijă după teste comparative de ascultare foarte extinse și sunt plasate strategic pentru a oferi cea mai clară și curată calitate a sunetului la un preț foarte competitiv. Fiecare conductor este ecranat separat pentru a minimiza interacțiunile electrice dintre firele individuale de transport de curent.

Cablul pentru boxe Polka S oferă cu siguranță o calitate remarcabilă a sunetului. Comentariul „a bass to die for” din revista „Audioquarterly” poate fi necunoscut si descrie răspunsul in bass al lui Polka S ca fiind atât de bun încât chiar trebuie să îl cumperi. Cu siguranță le-am recomanda iubitorilor de muzică serioși să se răsfețe cu o demonstrație a lui Polka S la showroom.

Polka S este construit la o lungime standard de perechi de 3 metri, dar orice altă lungime poate fi furnizată pentru a satisface cererea clienților. Polka S este prevăzut cu dopuri de blocare placate cu rodiu pentru o terminare sigură, dar poate fi furnizată și cu pică placată cu rodiu la unul sau ambele capete.

Polka S poate fi folosit cu ușurință pentru conectarea la difuzoare cu 4 terminale (care au terminale separate pentru driverele de frecvență înaltă și joasă).

Pentru cea mai bună valoare, vă recomandăm să utilizați legăturile de jumper Bolero pentru a vă conecta la al doilea set de terminale din difuzor. Vă puteți îmbunătăți în continuare sunetul cu un al doilea set de cabluri Polka S cu conectori tip spade pentru a doua conexiune la capătul amplificatorului.

114913