fullscreen
Black Rhodium Polka S Power

Cabliu de alimentare cu mufe Schuko - IEC placate cu Rhodiu, lungime 1.7m

406302
Black Rhodium
5.549,00 lei
cu TVA
Cantitate
Stoc furnizor - necesita confirmare

Cabluri alimentare
  Cel mai bun pret - Daca gasesti un pret mai bun contacteaza-ne pentru o oferta
  Livrare gratuita - Pentru comenzi in valoare de peste 500 lei
  Asistenta pentru instalare - Oferim gratuit asistenta pentru instalarea produselor

Polka S este un cablu de alimentare pentru echipamente audio de ultimă generație. Polka S este echipat cu conectori IEC - Schuko placati cu Rhodium

Cablul de alimentare  Polka S a fost proiectat pentru a oferi sunetul de calitate extremă necesar pentru sistemele de redare muzicală de vârf și pentru a face acest lucru la un preț foarte competitiv.

Este deosebit de potrivit pentru echipamentele de vârf datorită ecranării sale excelente împotriva câmpurilor magnetice și electrice externe.

Cablul de alimentare Polka S este asamblat manual la fabrica Black Rhodium din Derby, folosind piese atent selectate după teste ample de ascultare.

Cablul de alimentare Polka S poate furniza până la 13 amperi curent continuu prin conductorii săi placați cu argint, ceea ce este mai mult decât adecvat pentru amplificatoarele de mare putere.

Echipat cu conectori placați cu Rhodiu de ultimă generație din gama Black Rhodium „Power” special dezvoltați pentru cablurile de alimentare Black Rhodium, 

Cablul de alimentare Polka S este furnizat cu o lungime standard de 1,7 metri, care a fost aleasă după teste de sunet ample de diferite lungimi de cablu de alimentare. Suntem bucuroși să furnizăm și alte lungimi la cerere.

Cablurile pot fi furnizate la cerere cu IEC C19.

Dacă trebuie să conectați mai multe cabluri de rețea la priza dvs., vă recomandăm setul de extensie de rețea Stream S, care permite conectarea a 6 cabluri de rețea separate la rețea. Acesta utilizează un grad foarte ridicat de ecranare împotriva interferențelor de radiofrecvență și a câmpurilor electromagnetice. Setul de extensie de rețea Stream S poate fi furnizat pentru utilizare fie cu sistemele de alimentare din Marea Britanie de 13 amperi, fie cu sistemele de alimentare Schuko.

406302