fullscreen
fullscreen
Dali Fazon Mikro
Dali Fazon Mikro

Boxa satelit de dimensiuni compacte, usor de integrat ca boxa TV, stereo sau surround. Pret pe bucata

FAZONMIKROIRONBLACK
Dali
1.049,00 lei
cu TVA
Culoare: Negru
Cantitate
In stoc

  Cel mai bun pret - Daca gasesti un pret mai bun contacteaza-ne pentru o oferta
  Livrare gratuita - Pentru comenzi in valoare de peste 299 lei
  Asistenta pentru instalare - Oferim gratuit asistenta pentru instalarea produselor

Sunetul Hi-Fi adevărat poate avea un design mic și elegant. Cu carcasa curbata din aluminiu, deflectorul frontal din compozit acoperit și grila de fixare perfectă, Dali FAZON MIKRO ultracompact se potrivește perfect în orice sufragerie.

Acest satelit compact este construit în jurul renumitului driver de conuri din fibră de lemn DALI și al modulului de tweeter cu soft dome. Woofer-ul de 4 inchi oferă o reproducere sonoră precisă, detaliată și dinamică a muzicii sau a sunetului filmului, iar designul extrem de puternic al cabinetului asigură că rezonanțe acustice și mecanice sunt aproape inexistente. Tweeter-ul ultra-ușor cu soft dome de 20 mm îi permite lui Dali FAZON MICRO să ofere un interval mediu bogat detaliat și să extindă frecvența înaltă dincolo de domeniul audibil.

Figurand ca piesa centrală într-un sistem surround 5.1, lucrând într-o configurație stereo sau acționând ca boxe surround back cu oricare dintre celelalte modele FAZON, Dali FAZON MIKRO va surprinde și va încânta întotdeauna dacă ascultați muzică sau vizionați un film. FAZON MIKRO este adevărat Hi-Fi într-un pachet foarte mic.

suport de perete
Suportul multifuncțional ingenios permite montarea simplă pe perete atât a FAZON MIKRO, cât și a FAZON VOKAL. Amplasarea apropiată de perete nu numai că arată bine, dar mărește și performanța scăzută a basului.

Terminale cu butoane
Terminalele cu buton ușor de utilizat fac conectarea cablurilor difuzoarelor simplă și asigură o conexiune strânsă și optimă care nu se va slăbi în timp.

Specificatii tehnice

Frecvența +/- 3dB [Hz]: 95 - 25.000
Sensibilitate (2,83 V/1 m) [dB]: 84,0
Impedanță nominală [ohm]: 6
SPL maxim [dB]: 101
Amplificator recomandat. Putere recomandată [Watt]: 30 - 120
Crossover [Hz]: 2.560
Tweeter: 1x28 mm
Woofer: 1x100 mm
Accesorii incluse: manual, suport de perete, suport de masă
Dimensiuni: 113 x 196 x 96 mm
Greutate neta: 1.50 kg

FAZONMIKROIRONBLACK