fullscreen
Boxe surround Dynavoice Magic Around 5

Boxe satelit surround cu 5 difuzoare care lucreaza impreuna pentru un surround perfect. Pret pe pereche

Around5
Dynavoice
1.439,00 lei
cu TVA
Culoare: Alb
Cantitate
Stoc furnizor - necesita confirmare

Boxe satelit
  Cel mai bun pret - Daca gasesti un pret mai bun contacteaza-ne pentru o oferta
  Livrare gratuita - Pentru comenzi in valoare de peste 500 lei
  Asistenta pentru instalare - Oferim gratuit asistenta pentru instalarea produselor

În Dynavoice Magic Around 5 sunt cinci difuzoare care lucrează împreună în aceeași incintă, un design quad-polar care vă va oferi o experiență surround extraordinară. Pe fiecare parte am așezat un tweeter, iar în mijloc stă un woofer de 5,25 inci. Designul face din Magic Around 5 boxa surround perfecta într-un sistem 5.1. Sunt în timbre perfecte cu seria Magic, dar pot face parte din orice alt sistem Dynavoice 5.1.

Seria Magic este cea mai diversă din seria Dynavoice. Cu marea varietate de modele, ne-am asigurat că există o soluție care să se potrivească tuturor. Pentru a vă asigura că puteți combina modelele Magic modul cel mai potrivit pentru mediul dvs., am pus același tweeter în fiecare model. Seria Magic este disponibilă în stejar negru și stejar alb, și dimensiuni pentru a se potrivi în fiecare casă.

În fiecare test, raportul preț / performanță a fost subliniat și toți au fost de acord că seria Dynavoice Magic este unică în segmentul său. L-am conceput pentru a fi ceea ce numim boxe hifi ușor de ascultat, un sunet puternic, dar detaliat și cald, care este atât pentru entuziaști, cât și pentru începători.

PUTERE: 35 W
RASPUNS IN FRECVENTA: 50 - 32.000 Hz
DIMENSIUNI (HxWxD): 200 x 200 x 100 mm
GREUTATE: 2,3 kg
IMPEDANTA: 4-8 Ohm
FRECVENTA CROSSOVER: 2300 Hz
SENSIBILITATE: 90 dB
PUTERE MUZICALA: 100 W

Around5