fullscreen
fullscreen
Boxa Tangent Pebble Max
Boxa Tangent Pebble Max

Boxa portabila wireless Bluetooth 5.0 cu autonomie de 10 ore, rezistenta la apa, 60W putere totala

TANPEBMAXBK
Tangent
499,00 lei
cu TVA
Cantitate
Ultimele produse in stoc

Boxe portabile
  Cel mai bun pret - Daca gasesti un pret mai bun contacteaza-ne pentru o oferta
  Livrare gratuita - Pentru comenzi in valoare de peste 500 lei
  Asistenta pentru instalare - Oferim gratuit asistenta pentru instalarea produselor

Design compact cu sunet puternic

Noul Pebble Max de la Tangent ofera un sunet puternic  stereo portabil care este usor de transportat in geanta. Cu un design modern si compact, Tangent Pebble Max este boxa portabila suprema pentru a va bucura de melodiile dumneavoastră preferate in interior sau in exterior... in orice vreme. Proiectat in Danemarca pentru a oferi cel mai bun sunet posibil cu o voce clara si bas profund pentru atmosfera ideala de petrecere oriunde v-ati afla.

Rezistent la apa 

Noul Pebble Max de la Tangent este, de asemenea, rezistent la apa la cel mai recent standard IPX5, astfel incat poate fi folosit in orice vreme in aer liber acasa, pe terasa sau ca partener ideal de vacanta la plaja sau piscina... sau pentru divertisment in interior in baie !

Stereo fara fir Bluetooth 5.0

In spatele designului sau unic danez, Tangent Pebble Max este, de asemenea, foarte versatil, gazduind mai multe optiuni de conectivitate. Conexiunea wireless este disponibila prin cea mai recenta tehnologie Bluetooth sau, daca preferati o optiune de stocare a muzicii, exista o intrare pentru card Micro SD. Optiunile cu fir includ simpla conectare a difuzorului prin cablul de intrare AUX (mini jack) sau portul USB-C, care poate fi folosit pentru a reda muzica si a incarca bateria in acelasi timp.

Calitate a sunetului de top

Tangent Pebble Max dispune de o specificatie de inalta tehnologie cu mai multe unitati de actionare a difuzoarelor pentru sunet multidirectional si un amplificator integral cu o putere puternica de 2 x 30 wați. Puteti alege dintre trei setari de sunet diferite: pop, vocal sau bas puternic. Daca doriti saă ascultati perioade mai lungi la volum maxim la setarea de bas puternic, este recomandat sa utilizati picioarele de cauciuc furnizate pentru un control audio suprem... si sa impiedicati boxa sa se miste fizic cu ritmul piesei!

Adevarat Stereo - TWS

Pentru un sunet stereo adevarat de la canalele stanga si dreapta, doua boxe Tangent Pebble Max pot fi conectate impreuna (TWS) fara fir prin Bluetooth. Atunci cand creati atmosfera ideala de petrecere cu sunet care umple camera in camere sau spatii mai mari, Tangent recomanda utilizarea a doua boxe Tangent Pebble Max conectate fara fir, cu ambele setate pentru a reda ambele canale din stanga si dreapta la capetele opuse ale camerei.

Baterie portabila

Pebble Max are o baterie de litiu reincarcabila incorporata de 6600 mAh, oferind pana la 10 ore de ascultare. Puteti incarca cu usurinta bateria de la o sursa de alimentare USB folosind cablul USB furnizat, o banca de alimentare sau direct de pe computer/laptop.

Microfon incorporat

Pentru un plus de confort atunci cand utilizati boxa cu un smartphone, Pebble Max dispune si de un microfon incorporat. Prin urmare, il puteti utiliza cu usurinta pentru a efectua apeluri hands-free sau pentru a participa la apeluri conferinta pentru uz profesional.

Caracteristici

Design modern compact elegant
Portabil si convenabil
3 setari audio, inclusiv. Bas Extrem
Stereo fara fir Bluetooth 5.0 TWS
Intrare AUX de 3,5 MM
Intrare card Micro SD
Conexiune de incarcare USB-C

Intrare Bluetooth, AUX de 3,5 mm (mini jack), USB-C
Unitati de difuzoare 2 x 2"
Putere 2 x 30 W
Standby <1W (EUP 2013)
Functionarea bateriei Litiu-ion reincarcabil incorporat - 10 ore de functionare la utilizare normala
Greutate 0,88 / 1,2 KG
Dimensiuni produs 220 x 95 x 72 mm
Dimensiune cutie 235 x 128 x 86 mm

TANPEBMAXBK
Bibi 2023-02-17

impresionant

Boxa ce depaseste multe modele din gama JBL portabil, avand un detaliu mai bun si sunet mai natural